Jadviga név mennyire ismert itthon?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Régóta tetszik ez a név, sok sorozatban is szokott lenni egy Bella mint h2o vagy az Alkonyat (ez persze külföld de na)...Sokan azt mondták csúfolni fogják mint Debella, tényleg szokták így a Bellákat csúfolni? Van aki Bellának hívta gyermekét vagy ismer ilyen nevű...
Olyan, mintha az itthonlét kiölte volna belőlem a gátlást, vagy minek hívjam. Ha valaki beszólt nekem régen (apukám, mamám, anyósom, apósom, öcsém), akkor tudtam egyet nyelni és àtgondoltam válaszolni vissza. Na most nem tudok... Ha valaki beszól, akkor bombaként...
Csomó játéka van, legó, kockák, autók. Hanyagolja őket. Van neki sakktábla, azzal is szokott velünk, de mivel nem mindig ér rá más, akkor előveszi a tabletet és azon. Nagyon jól játszik.
Amíg kicsik voltak, sokat segített, utána valahogy minden csak és kizárólag az én feladatommá vált. Belegondolva azt sem tudom, hogy mikor. Egy darabig én is úgy voltam vele, hogy majd ahogy nőnek egyre könnyebb lesz nekem is, de ahogy derültek ki a problémák...
Jelenleg nem vagyok várandós, ez a jövőre nézve kérdem. Párom kap rokkant+fogyatékossági ellátást (kb 260 ezer). Emellett dolgozik, ahogy én is. Sikerült eljutnunk odáig az életben,hogy a házunkon kívül semmi hitelünk nincs és mindenünk megvan. (Már nem kell...
A lassan 18 éves neveltlányom se suliba, se dolgozni nem akar. Ma bejelentette, hogy nyáron nem megy dolgozni, majd szeptembertől. Az édesanyja eltartja nyáron állítása szerint. Már mondta, hogy a másik kiskorú gyermekére sokszor a lánya miatt nem marad pénz. Mondtam...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!