Sok szülő miért az 1000.-ik droid gyári melóra neveli a gyerekét? Miért nem azt neveli belé, hogy ő különleges, egyedi?

válasza:

válasza:"te leszel a jövő Picassoja, Mozartja"
"hanem legyen híres előadőművész, vagy sportoló."
Ez se jobb.

válasza:

válasza:3-as
Ez nem nevelés, hanem elkényeztetés.

válasza:"Hát nem is az a dolga, hogy a szarba letapossa a gyereke önbizalmát."
De az se, hogy irreálisan megnövelje.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pl szívesen adnátok ezt a nevet a gyereketeknek ?
Legyen ez bármi, ami különös, nyilván a rendes fürdetés meg ilyesmiken túl. Írjatok bátran!
A Layla nevet szeretném választani, de Magyarországon csak Laila, Leila vagy Lejla formában anyakönyveztethetô. Román-magyar állampolgár vagyok, ebben az esetben, ki lehet valahogy logikázni, hogy a Layla nevet választhassam úgy, hogy Magyarországon szülök? Abból...
Az ismerőseim körében nemrég született egy Zejnep nevű kislány. Utánanéztem, és rájöttem, hogy nagyon sok fura név van. Pl. Tűzvirág, Kolen, és ezek egyre gyakoribbak. Ez miért van? Mindenki különleges akar lenni?
Az elmúlt néhány évben gyakran beszámoltak, hogy egy adott esztendőben milyen hajmeresztően új keresztneveket akartak adni gyagyás szülők a porontyuknak. 2017-ben mik voltak az újabb baromságok? Írnak valahol a tavalyi évről?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!