Mikor jeleznek vissza?

válasza:Őszintén komolyan gondolod, hogy erre itt bárki is tudja a választ?
Miért nem eresztesz meg egy telefont? Biztos vagyok benne, hogy minden kérdésedre választ fog kapni a hivatalos szervnél, ahol jelentkeztél.
Egyébként ha büntetlen előéletű vagy, nincs pszichiátriai betegséged sem más komolyabb egészségügyi problémád, a párod is beleegyezett a nevelőszülői tevékenységbe, jelenleg nem nevelsz 4-nél több kiskorú gyereket, saját ingatlannal rendelkezel, ami lakhatásra alkalmas állapotú és minden gyerek számára megvan a kellő éllettér, továbbá kellő jövedelemmel rendelkezel a gyerek(ek) ellátásához, akkor rendben lesz.
Nagy hiány van nevelőszülőkből. Gyakorlatilag szinte bárkit alkalmasnak találnak, csak legyen aki vállalja...
Tv-ben láthatjuk rendszeresen, hogy a putri kategória is megfelelő és sokan nem is dolgoznak mellette. Szóval nagy elvárások nincsenek.
Hát amiket felsoroltál, minden pipa. De január elején jelentkeztem, és már május van. Ennyire lassú nem lehet egy folyamat. Már csak a tanfolyam lenne hátra. Ma telefonáltam annak aki terepszemlére jött, nem veszi fel a telefont.
Annyit azért megérdemelnének a jelöltek hogy valami visszajelzést kapjanak. Én egyből ugrottam amikor kellett. Hol vidékre, hol Pestre pszichológiai alkalmassági vizsgálatra. Ráadásul az erkölcsi amit kértek 2 félét az is le fog járni az érvényességét tekintve.
Bárki nem tudja a választ, de aki már nevelőszülő, az gondolom tud válaszolni hogy neki 2 hónap volt, vagy fél év.
Én a örökbefogadásról hallottam azt hogy évekig tart.
Nem a nevelőszülőségről. De lehet hogy csak nem jó hálózatot választottunk.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy volt, hogy visszavesznek, ezért bölcsibe adtam a gyereket. Aztán kiderült, hogy mégsem alkalmaznak! Jelenleg munkanélküli vagyok, 2 hónapja állást keresek, de ez nehezebb, mint gondoltam. Szégyenlem, hogy ilyen helyzetbe kerültem. Félek, ha szólok, a nehezen...
Szeptemberben szeretnék visszamenni dolgozni akkor lenne kislányom 1,5 éves.Jó ha már most jelzem?Visszavesznek?Már a bölcsibe van helyünk de csak ha dolgozok/szabin leszek még/.Hogy van ez anyukák tudtok segíteni?Új a munkaügyes nem is ismerem .Hogy kell ezt intézni?
Lassan már másfél hónapja is van, hogy szőrszálat találtam egy Univer vegyes gyümölcs bébiételben. Rögtön lefényképeztem, és mivel más kapcsolattartási módot nem találtam,az Univer honlapján erre szolgáló részen elküldtem a panaszomat, a bébiételes üvegen található...
Csak engem idegesít ennyire? Mindenki "komolyan gondolja" az üzletet,én nagyon készséges vagyok (sajnos),így megteszem,amire kérnek a lehetséges vevők. Lehozom a bedobozolt cuccokat a padlásról,egyenként lefényképezem,kipakolom,aztán persze vissza (természetesen...
Jun.17-e utanra tappenzra mehetek v. kivehetem az ezevi szabijaimat (ez 15 nap csupan). Mi van, ha jun. Elott vagy utan jon ossze a baba? A munkaltatomnak anno szoltam, h egymas utan szeretnem letudni a babat, azota nem beszeltunk errol. Eleg kenyes kerdes.
Mondjuk idén december közepén jár le a gyes, elég ha akkor szólok a munkaügyön hogy szeretném kivenném a szabikat és jövök vissza vagy már most az év elején szólnom kellene? Van erre valamilyen írott vagy íratlan szabály?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!