đMit gondoltok az alĂĄbbi nevekrĆl? TudnĂĄtok mindegyiket vĂ©lemĂ©nyezni? Esetleg kiemelni egyet amelyik legjobban tetszik? Tudom, sok de annyira szĂ©pek :D.đ

vĂĄlasza:ZsĂłfia, SzĂłfia, Olivia,Kitti tetszik ezek közĂŒl.
Igazåból a vezetéknév is fontos lenne melyik illik hozzå.

vĂĄlasza:Ami nagyon tetszik: Mira, Hella, Daniella, OlĂvia
Ami (szĂĄmomra) szörnyƱ: LĂŒszi, OpĂĄl
A többi szĂ©p, vĂĄllalhatĂł nĂ©v, de szemĂ©ly szerint nem adnĂĄm Ćket.

vålasza:Kellene a vezetéknév is. Mert lehet hogy szépek ezek a nevek de nem mindegy hogy passzol a vezeték névhez.
Ăn a LĂŒszit mindenkĂ©pp kizĂ rnĂĄm mert felĂ©nk kutyanĂ©v.
Illetve a Lotti nekem nagyon habos babos. FelnĆttnek nekem sok. Illetve a Juditot, Krisztina, Kitti. Ezek nekem nem tetszenek.
A többi mind bejön.

vĂĄlasza:ZsĂłfia Helga Krisztina Judit
Ez a négy normålis név van közte.

vĂĄlasza:ZsĂłfia a legjobb
AmĂșgy a Helka nagyon Ă©rdekes, kĂŒlönleges nĂ©v, de a PĂĄsztor vezetĂ©knĂ©vhez egyĂĄltalĂĄn nem passzol.

vĂĄlasza:

vålasza:Kapcsolódó kérdések:
MĂ©g a berobbanĂĄsa elĆtt megkedveltem ezt a nevet, de nem kĂ©szĂŒltem fel arra, hogy ennyire nagy utĂĄlat lesz körĂŒlötte de nem Ă©rtem, hogy miĂ©rt. Miben mĂĄsabb ez mint egy Kamilla, VirĂĄg vagy JĂĄzmin? Persze itt sokan felhozzĂĄk a petrezselyem gĂșnyolĂĄst de ha itt tartunk...
Valamiért tetszik, még a férjemnek nem emlitettem! Kivåncsi vagyok a véleményetekre!?
FebruĂĄrra vagyok Ărva.. Addig ĂrjĂĄtok megđ
1 hĂłnao Ă©s szĂŒlök:) biztos, hogy lĂĄny lesz, de nem tudubk dönteni a pĂĄrommal :) kĂvĂĄncsi lennĂ©k a vĂ©lemĂ©nyetekre ;)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!