KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » 💞Mit gondoltok az alĂĄbbi...

💞Mit gondoltok az alĂĄbbi nevekrƑl? TudnĂĄtok mindegyiket vĂ©lemĂ©nyezni? Esetleg kiemelni egyet amelyik legjobban tetszik? Tudom, sok de annyira szĂ©pek :D.💞

Figyelt kérdés
Mira, Nina, Liza, Zorka, OpĂĄl, Helga, LĂŒszi, Lori, Hella, Helka, Laura, ZsĂłfia, Norina, Janka, Csenge, KincsƑ, Daniella, MĂ©dea, Lotti, Kitti, SzĂłfia, Marcella, Judit, OlĂ­via, Krisztina.

mĂĄj. 6. 19:19
1 2
 1/20 anonim ***** vĂĄlasza:
93%

ZsĂłfia, SzĂłfia, Olivia,Kitti tetszik ezek közĂŒl.

Igazåból a vezetéknév is fontos lenne melyik illik hozzå.

mĂĄj. 6. 19:28
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/20 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Ami nagyon tetszik: Mira, Hella, Daniella, OlĂ­via

Ami (szĂĄmomra) szörnyƱ: LĂŒszi, OpĂĄl

A többi szĂ©p, vĂĄllalhatĂł nĂ©v, de szemĂ©ly szerint nem adnĂĄm Ƒket.

mĂĄj. 6. 19:29
 3/20 anonim ***** vĂĄlasza:
93%

Kellene a vezetéknév is. Mert lehet hogy szépek ezek a nevek de nem mindegy hogy passzol a vezeték névhez.

Én a LĂŒszit mindenkĂ©pp kizĂ rnĂĄm mert felĂ©nk kutyanĂ©v.

Illetve a Lotti nekem nagyon habos babos. FelnƑttnek nekem sok. Illetve a Juditot, Krisztina, Kitti. Ezek nekem nem tetszenek.

A többi mind bejön.

mĂĄj. 6. 19:30
 4/20 anonim ***** vĂĄlasza:
65%

ZsĂłfia Helga Krisztina Judit

Ez a négy normålis név van közte.

mĂĄj. 6. 19:36
 5/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Påsztor a vezetknév.
mĂĄj. 6. 19:40
 6/20 anonim ***** vĂĄlasza:
76%
Judit vagy ZsĂłfia
mĂĄj. 6. 19:44
 7/20 anonim ***** vĂĄlasza:
57%

ZsĂłfia a legjobb

AmĂșgy a Helka nagyon Ă©rdekes, kĂŒlönleges nĂ©v, de a PĂĄsztor vezetĂ©knĂ©vhez egyĂĄltalĂĄn nem passzol.

mĂĄj. 6. 19:57
 8/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Még a daniella tetszik nagyon, az hogy menne hozzå? esetlge a Médea?
mĂĄj. 6. 20:02
 9/20 anonim ***** vĂĄlasza:
60%
ZsĂłfia, Judit, Krisztina. Ezek tetszenek a legjobban.
mĂĄj. 6. 21:17
 10/20 anonim ***** vĂĄlasza:
85%
A nevek mĂĄsodik fele egĂ©sz jĂł, de az elsƑ az rettenetes.
mĂĄj. 6. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok a Zselyke nĂ©vrƑl, valĂłban vĂĄllalhatatlan vagy van azĂ©rt akinek tetszik ez a nĂ©v? ÍrnĂĄtok pozitĂ­v vĂ©lemĂ©nyeket is, csak negatĂ­vat lĂĄtok rĂłla...

MĂ©g a berobbanĂĄsa elƑtt megkedveltem ezt a nevet, de nem kĂ©szĂŒltem fel arra, hogy ennyire nagy utĂĄlat lesz körĂŒlötte de nem Ă©rtem, hogy miĂ©rt. Miben mĂĄsabb ez mint egy Kamilla, VirĂĄg vagy JĂĄzmin? Persze itt sokan felhozzĂĄk a petrezselyem gĂșnyolĂĄst de ha itt tartunk...

EugĂ©n nĂ©vrƑl mit gondoltok?

Valamiért tetszik, még a férjemnek nem emlitettem! Kivåncsi vagyok a véleményetekre!?

Kívåncsi lennék a véleményetekre, hogy melyik név a legszebb, vagy melyik név miért tetszik/ miért nem--> Letti, Lídia, Bella?

1 hĂłnao Ă©s szĂŒlök:) biztos, hogy lĂĄny lesz, de nem tudubk dönteni a pĂĄrommal :) kĂ­vĂĄncsi lennĂ©k a vĂ©lemĂ©nyetekre ;)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!