Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen becenévből önállósult...

Milyen becenévből önállósult női nevek vannak, amelyek manapság nem gyakoriak a kisgyerekek körében?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, mint például Rita, Kitti, Alexa, stb.

máj. 16. 19:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Gitta, Bettina, Linda, Etel
máj. 16. 20:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Orsi, Sári, Viki, Piri

Ezek mind anyakönyvezhetőek ebben a formában

máj. 16. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Polla, Eta, Ica, Jutta, Lotta, Teca, Vera, Veronka, Vica
máj. 16. 21:39
 4/14 anonim ***** válasza:
13%
Bancivirci
máj. 16. 22:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hella, Kata, Dorka, Iza, Hanni, Lotti, Borka

Bár mondjuk a Lotti és Dorka nem ritka

máj. 17. 05:46
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Ági
máj. 17. 07:58
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Bea, Dea, Margó
máj. 17. 10:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Zsuzsa
máj. 17. 10:26
 9/14 anonim válasza:
100%
4.Általad kitalált és nem túl kreatív...nem is értem minek vetted a fáradtságot.-_-
máj. 18. 00:43
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

#9 Nem kitalált, tényleg van olyan név, hogy Banánvirág. Van egy konstans személy, aki kb. havonta trollkodik ezzel a névvel az oldalon, gondolom #4 is ezt szerette volna.

máj. 19. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi történik akkor ha egy egyedülálló szülő napokra kórházba kerül és nincs aki a kisgyerekeire vigyázzon?

Kevés a rokon és idősek, senki nem tudja elvállalni hogy néhány napig vigyázz rájuk. Mi történik akkor hogy ha váratlanul kell kórházba mennie a szülőnek pl. baleset éri? Hol vannak addig a gyerekek?

Miért van egyre több kisgyerekes szülő, aki nem következetes a gyerekkel?

Mostanában egyre többször futok bele abba, hogy nyilvános helyen úgy ordít a gyerek, mint aki ördögűzésen van. Szülő meg vagy nem csinál semmit, vagy a következetlenségével ront a helyzeten. Pl vonaton kisgyerek elkezd hisztizni, hogy ő sétálni akar. Anyuka nem...

Kisgyerekes anyaként is lehet jól keresni?

Vagy csak én vagyok ilyen béna, hogy nem megy? Úgy érzem, esélyem sincs annyit keresni, mint a férjem, pedig hasonló a végzettségünk. Nektek mit sikerült elérni bölcsis/ovis gyerek(ek) mellett? Mennyit kerestek kisgyerekes anyaként?

Szerintetek mi a legkésőbbi vendégfogadós időpont kisgyerekek mellett?

Anyósék a héten jelezték, hogy szombat délután átjönnének. Most hívta őket a férjem, hogy jönnek-e vagy mi van. Mondták, hogy még otthon vannak, de készülődnek mindjárt és nemsokára indulnak. Vidéken laknak, 1,5 óra az út. Én most ezen ki vagyok kicsit akadva, mert így...

Aki egyáltalán nem élvezte a totyogós/kisgyerekes korszakot,mikor lett jobb?

A kérdés olyanokhoz szól,akik ilyen olyan okok miatt,de nem szerettek gyesen/gyeden lenni a gyerekkel. Akiknek vagy nagyon nehéz természetű,nem alvó gyerek jutott és/vagy emellé úgy is érezték magukat mint Bill Murray abban a filmben,ahol minden nap ugyanaz a nap. Akik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!