Milyen becenévből önállósult női nevek vannak, amelyek manapság nem gyakoriak a kisgyerekek körében?

válasza:Orsi, Sári, Viki, Piri
Ezek mind anyakönyvezhetőek ebben a formában

válasza:

válasza:Hella, Kata, Dorka, Iza, Hanni, Lotti, Borka
Bár mondjuk a Lotti és Dorka nem ritka
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
#9 Nem kitalált, tényleg van olyan név, hogy Banánvirág. Van egy konstans személy, aki kb. havonta trollkodik ezzel a névvel az oldalon, gondolom #4 is ezt szerette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Kevés a rokon és idősek, senki nem tudja elvállalni hogy néhány napig vigyázz rájuk. Mi történik akkor hogy ha váratlanul kell kórházba mennie a szülőnek pl. baleset éri? Hol vannak addig a gyerekek?
Mostanában egyre többször futok bele abba, hogy nyilvános helyen úgy ordít a gyerek, mint aki ördögűzésen van. Szülő meg vagy nem csinál semmit, vagy a következetlenségével ront a helyzeten. Pl vonaton kisgyerek elkezd hisztizni, hogy ő sétálni akar. Anyuka nem...
Vagy csak én vagyok ilyen béna, hogy nem megy? Úgy érzem, esélyem sincs annyit keresni, mint a férjem, pedig hasonló a végzettségünk. Nektek mit sikerült elérni bölcsis/ovis gyerek(ek) mellett? Mennyit kerestek kisgyerekes anyaként?
Anyósék a héten jelezték, hogy szombat délután átjönnének. Most hívta őket a férjem, hogy jönnek-e vagy mi van. Mondták, hogy még otthon vannak, de készülődnek mindjárt és nemsokára indulnak. Vidéken laknak, 1,5 óra az út. Én most ezen ki vagyok kicsit akadva, mert így...
A kérdés olyanokhoz szól,akik ilyen olyan okok miatt,de nem szerettek gyesen/gyeden lenni a gyerekkel. Akiknek vagy nagyon nehéz természetű,nem alvó gyerek jutott és/vagy emellé úgy is érezték magukat mint Bill Murray abban a filmben,ahol minden nap ugyanaz a nap. Akik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!