Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van egy fél körömnyi lila...

Van egy fél körömnyi lila folt a 3 éves gyerekem kezén, ugyanott egy dudor/csomó. Ez normális?

Figyelt kérdés
Beütés miatt lehet a csomó? Nálatok volt már ilyen?
jún. 3. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
A kezén pontosan hol?
jún. 3. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Feltehetöen megütötte
jún. 3. 19:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, megütötte, én a csomóra lennék kíváncsi, hogy normális-e ebben az esetben. Az alkarján van.
jún. 3. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon beütötte,lehet csomó. Majd meggyógyul.
jún. 3. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Alkaron nekem is időnként szokott lenni csomó, ez izom csomó és eltűnik pár hét alatt.
jún. 3. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
Veralafutasrol, verholyagrol hallottal mar? Beutotte, ennyi, nem kell tulgondolni.
jún. 3. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Körömnyi méretű göböket vettem észre a nagyajkakon, 32 hetes terhes vagyok. Mi a teendő?

Nem fáj, de állandóan érzem, hogy ott van, tapintásra érzékenyebb, kemény. Hétfőre van időpontom, de addig nagyon ideges vagyok...

Körömnyire tágult méhszáj? Mire utal? Aggódnom kellene?

Tegnap voltam vizsgálaton, de nem magyarázta el az orvos h ez mit jelent! Annyit mondott még h a baba feje eléggé lent van,de nem vészes.. 33. Hét

SOS 1 évesem valószínűleg lenyelt 1 körömnyi nagyságú szaloncukor csomagolást mit tegyek?

Ki van ott rágva a szaloncukor csomagolása, köhécselt mire odaléptem már abbahagyta de a csomagolásrészt nem találom!ha lenyelte mennyire veszélyes ez, ki tudja kakilni vagy rohanjak orvoshoz?kb 1 cm méretű lehet

3 éves fiam tegnap óta pár óránként lázas, fehér, körömnyi lepedékes folt a nyelve alsó oldalán jobb oldalt?

Tegnap látta doki de nem mondott rá semmit külön, csak hogy nyirokcsomó gyulladása van. De nagyon fáj neki az a folt, nem lehet h szájpenész? Hétvégén nincs doki, hogy tudnék rajta segíteni hétfőig?

4 hetes pár naposan fél körömnyi sárgás-világosbarnás folyás?

Eddig teljesen fehér, vagy vizes folyásom volt, váltogatták egymást. Két napja volt a nemvárt, azóta pozik a tesztjeim. (lekopogom) Ma észrevettem a bugyimon, egy nagyon picike kis sárgás, talán világosbarnás folyást. Ezzel be kell mennem dokihoz? Vagy ez...

Afta! Babám 6 hónapos, fehér a nyelve, az ajka belső oldala fehér pöttyös, az ajkán kívül kis körömnyi seb, mintha a szél fujta volna ki csak néha...

Az oldat neve: Solutio acriflavini A gyerekorvos aftára gyanakszik,de az ecsetelő amit felírt nem tudom hogyan kell használnom, és nagyon keserű. Kérem írja meg hogyan használjam ezt az oldatot a babámnál.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!