Van egy fél körömnyi lila folt a 3 éves gyerekem kezén, ugyanott egy dudor/csomó. Ez normális?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem fáj, de állandóan érzem, hogy ott van, tapintásra érzékenyebb, kemény. Hétfőre van időpontom, de addig nagyon ideges vagyok...
Tegnap voltam vizsgálaton, de nem magyarázta el az orvos h ez mit jelent! Annyit mondott még h a baba feje eléggé lent van,de nem vészes.. 33. Hét
Ki van ott rágva a szaloncukor csomagolása, köhécselt mire odaléptem már abbahagyta de a csomagolásrészt nem találom!ha lenyelte mennyire veszélyes ez, ki tudja kakilni vagy rohanjak orvoshoz?kb 1 cm méretű lehet
Tegnap látta doki de nem mondott rá semmit külön, csak hogy nyirokcsomó gyulladása van. De nagyon fáj neki az a folt, nem lehet h szájpenész? Hétvégén nincs doki, hogy tudnék rajta segíteni hétfőig?
Eddig teljesen fehér, vagy vizes folyásom volt, váltogatták egymást. Két napja volt a nemvárt, azóta pozik a tesztjeim. (lekopogom) Ma észrevettem a bugyimon, egy nagyon picike kis sárgás, talán világosbarnás folyást. Ezzel be kell mennem dokihoz? Vagy ez...
Az oldat neve: Solutio acriflavini A gyerekorvos aftára gyanakszik,de az ecsetelő amit felírt nem tudom hogyan kell használnom, és nagyon keserű. Kérem írja meg hogyan használjam ezt az oldatot a babámnál.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!