Ilyenkor mégis mi a fenét csináljunk? Anyuka "elfelejtette", hogy mikor kinél lesznek a gyerekek a nyáron láthatásra és most a páromtól várja, hogy megoldja a helyzetet, mert neki már lefoglalt útjai vannak a párjával, annak szüleivel, baratnőivel...
Nem érzem korrektnek. A páromnak már februárban le kellett adnia, hogy mikor megy a nyáron szabira. Minden egyes napja fixre be lett osztva. A gyerekekkel is volt itthon, mikor betegek voltak és anyukának más dolga volt. Most meg gyakorlatilag az egész nyarát át kellene szerveznie, amit nem tud megtenni, mert a kollégái is betervezték a nyarukat.
Ti ilyen helyzetben mit csinálnátok? Tábor nem lehet, mert túl drága, én nem birnék az enyéimmel együtt felelősen vigyázni rájuk egyedül, GYÁP nem lehet, saját jogú tp megint nem, fizu nélküli szabit nem ad a főnöke. Anyuka szerint akkor mondjon föl, de oldja meg valahogy.

válasza:Kardoskodhattok, ha attól még elutazik, nektek kell megoldani.
• Barátok szüleivel összebeszélni.
• Vannak olcsóbb, 30-40 ezerért is táborok.
• Megoldod mégis a 3-4 gyereket - hány évesek?

válasza:

válasza:Én megmondanám az anyukának, hogy előre beosztottuk, attól, hogy elfelejtette még az ő felelőssége. Természetesen jófej leszek és segítek neki(ezt nagyon erősen megnyomva), de akkor minden második napra fizessen mellém egy bébiszittert, hiszen ez az ő ideje lenne.
Bele kell állni, kihasználna..

válasza:

válasza:Igen, fizesse anyuka a táborokat, vigye nagyszülőkhöz a gyereket, fizessen ő bébiszittert.
Ne hagyjátok magatokat, mondjátok meg hogy ti is leszerveztétek a nyarat, aszerint amiben februárban megállapodtak, annak a kötelessége megoldani aki elszúrta

válasza:

válasza:

válasza:Tehát csak azért mert az egyik fél munkahelye rugalmatlan, a másik már februárban döntse el, hogy nyáron melyik napon mit fog csinálni?:D
De azt sem értem, hogy ha le van papírozva a gyerekelhelyezés, akkor abban az is benne van pontosan, hogy nyáron mikor kinél van a gyerek. Onnantól kezdve anyuka igenis otthonmarad ha véletlenül a saját idejére tervezett utazást.

válasza:Es anyuka mit csinal, ha hiaba viszi at a gyereket, de nem nyitnak neki ajtot, nincs is otthon senki?
Nem engedni be oket, peldaul ezt lehet csinalni, de a legjobb, ha tenyleg nincsenek otthon akkor, amikor jon.
Termeszetesen elore kozolve (irasban, mert annak nyoma van), hogy jucika, nem tudjuk megoldani a katika felugyeletet, a megbeszeltekhez tartjuk magunkat, varunk szeretettel xy napon es idopontban, puszi. Es akkor tenyleg ezt be is kell tartani.
Szeretnem remelni, hogy anyuka nem olyan elvetemult, hogy kepes otthagyni a haz elott a gyereket es elmegy. Vagy otthon egyedul. Na ebben az esetben szopo van, de talan erre meg o sem kepes.
Kapcsolódó kérdések:
Valami víz felett voltak ilyen magas fa platformokon, egyikrõl ugráltak a másikra. Aztán valamennyi idõ múlva valami magas épületben voltak ahol kerestek valamit (asszem a napfénnyel kellett valamit) és még amire emlékszem hogy egy lányt (aki talán a testvérük) akartak...
Nem volam kövér a gyerekek előtt sem, 176 cm vagyok és 65 kilo voltam. A gyerekek után (7 és 5 évesek), kb 63 kilo voltam évekig. A kisebb nagyon rossz evő, ezért például én nem is eszek velük sosem szinte, maximum vasárnap. Általában ugrálok körülöttük vagy segítek a...
Emlékszem még egy 2-3, akár több éve ment a Minimaxon. Gyerekkoromban nagyon szerettem. Ilyen lovagokkal volt tele, volt benne egy patkány vezér, ha jól emlékszem szemkötős, volt benne egy nyúl is, és volt benne egy titokzatos lovag.. Állat szereplői voltak.. Nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni..
Most konkrétan két tanóra jut eszembe, amin megfigyeltem ezt, az angol és a kémia. Angol órán vesznek egy bizonyos igeidőt (pl. past perfect), amit csak bizonyos esetekben kell használni. Amikor éppen ezt tanulják és kell mondjuk fogalmazást írniuk, akkor mindent...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!