Hogyan regálnál hasonló esetben? Mit kellett volna csinálnom?
Ma kimentem játszótérre a párom gyerekeivel és az én gyerekeimmel közösen. Meglepően jól alakult, mindenki talált maganak valami szórakozást, így hazafelé menet megbeszéltük, hogy beugrunk egy boltba jégkrémet venni. A gyerekeimmel úgy szoktuk, kogy 650Ft a limit, gondoltam, ez jó lesz a többieknek is, előre meg is beszéltük. A kicsiknél be is vált, de a nagyoknak nem volt jó és elkezdtek követelőzni, hogy ők poharasat akarnak, mert otthon olyat szoktak stb. Egy idő után megmondtam nekik, hogy vagy esznek olyat mint a többiek vagy nem kapnak semmit, mire végül duzzogva inkább nem kértek. Este meg azt ecsetelték az anyjuknak, hogy én sajnálom tőlük a fagyit. Természetesen ő meg hívta a páromat, azóta meg azt hallgathatom, hogy miért kell ezen cirkuszolni, miért nem vettem meg nekik amit kértek...
Mi lett volna a helyes döntés?
Amúgy nem is volt nálam annyi pénz, ha akarom sem tudtam volna nekik a 3000Ft-os jégjrémeket megvenni.

válasza:"meg hívta a páromat, azóta meg azt hallgathatom, hogy miért kell ezen cirkuszolni"
Lefordítom: Te vagy a hibás azért, mert az ex engem b.sztat.

válasza:

válasza:

válasza:*talán addig nem romlik meg föleg ha rögtön megeszitek pl,a hazaútig nem lesz baja,max ha csoki pl ténylegesen ami pl nem puding ,még be lehet rakni kicsit a hűtöbe,ha megolvadt,sztem addig még nem lesz baja talán
de szal akkor pl legözelebb lehet jo ha mindenkinek pudingot veszel pl. v ilyen egyéb hűtős csokit ha pl kifejezetten hidegre vágynak megenni.
ja de és a hűtőből kivett csokit ha nemb asszem még praktikus lehet szobahőmérsékleten is tartani picit,mert a hűtőből kivett csokinak ha nem puding v túrórudi, v egyéb alapbol is hűtőbevalós csoki, akkor annak nem olyan intenziv az ize rögtön,ha kiveszed.tehát akkor,ha nem kifejezetten hűtőbe való csoki.Mert annak intenzív, azt direkt úgy találták ki,h a hűtőben tárolod,annak meg kifejezetten az kell.

válasza:*"ja de és a hűtőből kivett csokit ha nem puding asszem még praktikus lehet szobahőmérsékleten is tartani"
így akartam írni

válasza:*Ja és következőleg ha jönnek,már előre odakészíthetnél nekik akár pudingot be a hűtőbe, hogy ne buslakodjanak (ha az apjuknak is oké,hogy nem minősítené elkényeztetésnek,szal ha ő is rábólint,hogy vegyél nekik akkor),szal hogy jó legyen a kapcsolatod a gyerekekkel.
(saját gyerekeidnek is vegyél akkor;mer' akkor meg nehogy ők szoruljanak hátrányba)

válasza:Te vigyáztál rájuk akkor te vagy a főnök. Teljesen jol jártál el. Nem kell magyarázkodni sem, tök mindegy vol e annyi pénzed.
Köszönjék meg hogy vigyáztál más gyerekère. Ha a párod még téged hibáztat akkor vigyázzon ő a gyerekeire.

válasza:1. Apuka vigyazzon a sajat kolkeire, ne a te nyakadba varrja oket.
2. Apuka adjon penzt neked, ha mar a te nyakadba varrja a kolkeit.
3. Anyuka adjon penzt a poharas fagyikakra, ne apukanak verje a nyalat.
4. Kivonnam magam a helyzetbol. Nem vinnem el mas halatlan gyerekeit sehova. De lehet nem is maradnek ilyen kapcsolatba. A penzed jol jonne, meg akkor vagy jofej, ha elszorsz egy csomo penzt. Basszak meg akkor, apuka meg anyuka oldja meg egyedul.

válasza:Nyilván ahogy írják, ne veled legyenek amikor az apjukkal kellene, ez így nem láthatás..
Másik, hogy gondolom közös kasszán vagytok, te sajnáltad tőlük(meg nem is futotta rá, mert nem úgy készültél—hogy lehet ez?) akkor el kell ismerni hogy ez van.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki azt hiszi a fagyi az fagyi, a film film, a könyv könyv, étel étel, mindegy milyen.. egész addig, amíg nem róla van szó:D én sok dologból imádom az olcsót, de ropiból csak a nógrádi pl, amúgy inkább nem kérek. Szerintem nem korrekt elvinni őket fagyizni, másnak most épp sikerült kedvére tenni, nekik nem. Oké volt, hogy nem kértek és az is, hogy rosszul érezték magukat, amiért le voltak tojva. Nyilván jem az árán ment a vita, a sportszeret szerintem veri a lindtet, hanem hogy jem volt ami tetszett volna nekik az általad szabott küszöb alatt. Ilyenkor nem korrekt vinni a csapatot. Szerintem jogosan voltál lecseszve de te is lecseszheted a párod, amiért nincs a gyerekeivel a láthatáson!
Nagyon röhögnék, ha a gyerekem elvinné az egyik rokon gyümölcsöt enni, de az enyém csak az almát enné meg, neki meg lenne szőlője meg mangója és fel lenne utána háborodva, hogy a büdös kölyök semmilyen gyümölcsöt nem eszik, bezzeg az övé..
Ez van, a válogatósokra oda kell figyelni. Pont nemrég buktam ki, hogy a rokonunk ilyen, bezzeg ha valaki nem citromos tortát vagy túrótortát ad neki, hanem csokisat, karamellásat vagy marcipánost, vagy oroszkrémet, akkor a plafonon van, hogy nem figyelnek az igényeire..
Én nem engednélek a gyerekeim közelébe, rossz a látásmódod, anyagias vagy. Nem az ára volt a lényeg, nem volt rendben a szándékod sem, a nagyoknak nem akartál örömet okozni.. 3000et vittél csak és úgy voltál vele legyetek boldogok mert kaptatok valamit.. mint mikor a hajléktalan zsidó sonkás szendvicset kap.. szerintem tapintatlanság az egész és álkedvesség. Ha nálam lett volna 4 gyerek háromezerrel, mind kapott volna egy hideg üdítőt amilyet akar és egy se kapott volna fagyit, mert abban nem talál mindenki kedvére valót, üdítőből meg igen.

válasza:Utolsó nyugi, normális ember nem is akarná, hogy a közelébe engedd édes pici csillagfény hümpikét, mert herótjuk van az elkényeztett kis görcsöktől..te vedd meg neki naponta a 6 ezres jégkrémet te csináltad a te kötelességed, mindenki másnál örülj hogy nem rúgják fel a marsig amilyen idegesítő lehet. Remélem te első nyígra megveszel neki mindent, pl 6 évesen elektromos rollert hiszen sérül az édes pici kis lelke ha a gonosz anyja nem teljesíti a kívánságait.
Ha ez megnyugtat jó eséllyel úgy utálják a gyereked is ,mint téged. Nálunk is volt egy ilyen nyominger az iskolába anyucika fel volt háborodsva miért verik rendszeresen, csak mert neki állt követelőzni bent is
Kapcsolódó kérdések:
Már alig várom, hogy véget érjen a szünet és elkezdődjön az iskola mert akkor le tudom magamat foglalni, tulajdonképpen a tanulás tölti ki a napjaimat. Ilyenkor nyáron viszont nem tudok mit kezdeni magammal. Minden napom ugyanúgy néz ki... Kilenc óra körül felébredek...
Egészen kiskorom óta vannak kisebb nagyobb problémák, de most másfél hónapja máshogy kezdtem el gondolkodni valamiért pl. nem tudtam elfogadni hogy nem tudom megfejteni hogy kerültem erre a világra , hogy a lelkem az miből van vagy hogy működik később attól kezdtem el...
Testileg es mentalisan is tonkretett az elso baratnom, 5 evig voltunk egy par 13-18 eves korunkig. A lany megcsalt 5 ev utan volt egy nehez idoszaka azzal nagyarazta es szakitottunk minden kapcsolatot megszakitottam vele egyik naprol a masikra ennek mar 2 eve. Azota...
Koliba rácsatlakozok a wifire, minden működik ami nettel kapcsolatos kivéve az online játékok. Azt irja ki, hogy nincs internetkapcsolat. Ilyenkor mit kéne csinálnom?
Par honapja nem rendszeresen vagy a jobb vagy bal oldalt megjelenik egy nagy fajdalmas, ego csomo a nemi szervemen. Kb 2-3 cm-es szokott lenni de nem mindig ugyan ott es ilyenkor azon az oldalon olyan mintha ossze lenne verve, elegge faj. Altalaban kifakad es ilyenkor...
Sziasztok! Abba a helyzetbe vagyok, hogy amióta abbahagytam a gyógyszer szedését, még nem jött meg a menzeszem. Voltam dokinál, ő elküldött hormonvizsgálatos vérvételre, és kiderült, hogy magas a testosteron szintem. A megengedett maximum érték 2,9; az enyém pedig...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!