Mi a véleményetek a “CSOK gyerekekről”?
Több ismerősöm is van, beleértve családtagot is, aki emiatt vállalt gyereket. Egyébként az a legelkeserítőbb, hogy van akinek eszébe nem volt egy gyereket se vállalni, de amint jött a csok lehetőség és ezt látták lehetőségnek elköltözni otthonról, azonnal fel is vették a hitelt nem egy, két gyerekre.
Hol a megszületendő gyermek joga? Vajon milyen hatással van ez az egész hosszútávon a “csok gyerekekre”?
Nem gondoljátok, hogy visszaélnek egy emberi élettel? Szerintem ez nagyon nem oké.

válasza:

válasza:

válasza:Valószínűleg le fognak pontozni de csak CSOK miatti gyerekkel én speciel nem találkoztam. Aki csak ezért vállal gyereket az eléggé bolond, egy gyereket normálisan felnevelni sokkal többe kerül mint amennyit a CSOK és egyéb támogatások adnak.
Olyannal sokkal többször találkoztam, hogy szeretnének gyereket és felveszik a CSOKot, babavárót stb. Ehhez joguk van, a gyereknek egyáltalán nem lesz ettől jobb vagy rosszabb.

válasza:

válasza:

válasza:sajnálom őket.
A szüleiket meg rosszul kéne jártatni valahogy!

válasza:

válasza:

válasza:A közelemben szinte mindenki csok miatt vállalt gyereket. 2 munkatársam van csak, akiknek egy gyerek van. Mindig kerdezik őket mikor jön a következő, meg mi lesz így velük ha nem haladnak, a csoknak feltételei vannak..jaaa hogy ti nem vagytok csokosok? Miért? Minek akkor a gyerek? Egy gyerek nem gyerek...
😂 engem gyerektelenként nem baxtatnak ennyire
Amúgy nem bírom őket. Általában neveletlen kis tetvek. Látszik, hogy nincs velük foglalkozva. Minden meg van engedve, csak fogják be a szájukat, ne idegesítsék anyuékat. Úgy mennek az utcán is mint a vadbarmok, hangoskodnak, visítanak, hárman három irányba mennek, közbe anyu üvölt rájuk.
Házat hirdettem eladásra, pár alkalom után kitiltottam a kölyköket, mert nem tudtak viselkedni; ahogy kinyitottam az ajtót, futottak be amerre láttak, másztak rá a bútorokra. A kertben felkapták a seprűt/valami fát/vasrudat és be akarták verni az ablakot. Szülők vigyorogva lestek...huuuhhhh....
Kotonszökevények. A csok generáció a degeneráció.
Nekem ha ilyen kölykeim lennének tuti Lindsay Clancy lenne belőlem. Ezt elviselni 24 órában ép ésszel nem lehet. Nincs az a pénz (számomra legalábbis).
Nem csoda hogy az ilyen csokos pereputtyozás azzal végződik, hogy a porzó (apuka) lelép.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Daniella, Helga, Zsófia, Kincső, Hedvig, Fanni, Norina, Olimpia, Lotti, Györgyi, Zselyke, Ibolya.
Vannak férfijogi aktivisták, akik kötelezővé tennék a születéskori apasági tesztet. Kb mint a PKU tesztet, amit egyből levesznek a baba véréből. Nektek erről mi a véleményetek? Kíváncsi vagyok. Itt gondolom zömében anyák vannak, ha lenne most egy törvény, ami kimondja,...
Mira, Nina, Liza, Zorka, Opál, Helga, Lüszi, Lori, Hella, Helka, Laura, Zsófia, Norina, Janka, Csenge, Kincső, Daniella, Médea, Lotti, Kitti, Szófia, Marcella, Judit, Olívia, Krisztina.
A gyermek szülése és felnevelése pont olyan nemzetbiztonsági probléma mint mondjuk a hadsereg vagy az infrastruktúra. Ha nincs gyermek akkor nincs jövő, nincs munkaerő és honvédelem se. Ezért minden anya jövedelemre lenne jogosult az államtól, mert egy fontos munkát...
Hogy lehet feldolgozni, hogy a rossz tanuló, gimit se látott rokon lesajnálja a majdhogynem kitűnő gyereket, aki nagyon kemény gimiben tanul, mert főtárgyból négyes? Normális, hogy hirtelen a fejembe szökik a vér az általa megfogalmazott kéretlen és alaptalan...
Sziasztok. Babavárás kapcsán ezek a nevek jöhetnek szóba, de nem tudok dönteni 100%-ban. Így kíváncsi lennék mit gondoltok. Luca, Nóra, Dóra, Kamilla, Lujza, Sára és Lea. Előre is köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!