A jatszoteren egy 3 gyerekes anyuka mig a gyerekei jatszottak, o a baratjaval smaroltak es tapiztak egymast mint valami tinik. Erdemes lett volna rajuk szolni vagy en reagalom tul?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem kell szólni, felesleges. Az olyan embereknek,akik egy játszótéren (!) ilyet csinálnak, annyira alacsony az IQ-juk és az EQ-juk, hogy valószínűleg fel sem fognák,amit mondanál nekik. Valamint nagy valószínűséggel nincs felsőfokú végzettségük, esetleg érettségijük sem.
Szóval... max röhögsz egyet, hogy milyen bunkók, aztán másfelé nézel. Mondjuk játszol a gyerekeddel.

válasza:Amíg nem megy át a dolog nyílvános közterületi szexbe, addig nem tilos a párok utcai szerelmi élete.
A játszótére (tehát gyerekközösségben) való indiszkrét smárolás és az intim testrészek tapizása viszont erkölcstelen és káros a gyerekek lelki és szellemi fejlődésére nézve.
Így a legjobb döntés, ha elviszed onnan a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
A gyerkőc játszik, elvan. De ők végig telefoznak....
Neten nem találtam semmi infót, olyan játszótér, vagy a környéken szobor, Citadella ahol van mosdó nyitva? Köszi
Ha jól láttam, már megnyílt Budapesten a stadion játszótere. De azt sehol nem találom, hogy mettől-meddig van nyitva. Vagy ugyanakkor mint maga a stadion?
Nagyon jónak tűnik, de nem tudom, minőségre milyen lehet?
Mely játszótereken játszottatok már a gyerekkel? Van kedvencetek esetleg? Ha igen, melyik?
Kb. két hónapja kezdtünk el játszóterezni, most 1,5 éves a lányom. Nagyon érdekli a többi gyerek, ami nem baj, csak szinte mindig abból áll a játszóterezés, hogy valaki nyomában van vagy odaáll a többiek mellé és nézi (bámulja) őket. Próbálom lekötni, menjünk homokozni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!