Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves gyereknél normális...

Hány éves gyereknél normális és élettani jelenség az,ha kérdezett egy gólyától valamit,és őszerinte az minden alkalommal válaszolt neki?

Figyelt kérdés
Mármint hogy a gyerek valóban elhiszi azt, hogy egy állat válaszol,bólint neki,és érti azt,amit mond neki.
szept. 2. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Óvodáskorban még oké, utána már nem
szept. 2. 15:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Fiam tökélyre fejlesztette, még elváltoztatott hangon válaszol is magának a plüssei hangján.

5 lesz ősszel. Nagyobb gyerekem is csinálta, úgy emlékszem mire iskolás lett, már nem.

szept. 2. 16:45
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
6 éves korban pl azért már nem kéne
szept. 2. 17:27
 4/12 A kérdező kommentje:
9-10 évesen akkor már nagyon gáz?
szept. 2. 18:42
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Hát öööö..... igen.
szept. 2. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Hát nem tudom. En lassan 30 vagyok, és hiszem hogy az állatok értik amit mondunk. A kutyák biztosan.
szept. 2. 19:16
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
#6 de a kutyád azért nem válaszol emberi nyelven, ügye? 😃
szept. 2. 19:19
 8/12 anonim ***** válasza:
17%
#6 remélem most viccelsz
szept. 2. 19:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én szoktam beszélgetni az allataimmal és ha a férjem ott van, akkor válaszolok is a nevükben. Ettől még nem hiszem azt, hogy beszélnének, vagy valaszolnának, és a férjem se hiszi azt, higy elmebeteg vagyok, ez játék. Lehet a gyerek is csak játszik.
szept. 2. 19:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy amikor kellett, a gólya nemet intett, amikor kellett, akkor még igent bólintott. És hogy a gólya megértette,amit neki mondott,meg amit kérdezett tőle.
szept. 2. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Normális ha 1-1 alkalommal 3-4 órát alszik egyhuzamba egy 5 hónapos baba?

10órakor elindultunk sétálni, kint hagytam a teraszon, azóta is alszik , már többször ránéztem, minden rendben vele. Amúgy is szereti az ilyen hüvösebb időt. Másnál is volt már így az 5 hónap körüli babájával? :) Egyébként épp most kezdett forogni hátról hasra. Lehet a kifáradás miatt is?

7 èves gyerek állandóan pici kora óta elkapja èvente 4-5 alkalommal a hasmenèses virust. Ez mennyire normális?

Több anyuka mesèli, hogy ilyen virust a 7 èv alatt max 2 szer kapták el. Kap probiotukumot havonta èvek óta. Mit lehetne tenni, hogy ne kapja el az ilyen jellegű virust? Másnál milyen gyakran kapnak el ilyet?

Normális e az hogy a 4 hónapos kislányom napközben kb olyan fél órákat alszik 2-3 alkalommal?

Szóval olyan fél órákat alszik egyszerre ,és este olyan 7_8 órát,de egy kisbabák nem kellene többet aludnia?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!