Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dr. Czeiner Béla nőgyógyászról...

Dr. Czeiner Béla nőgyógyászról valakinek van-e valamilyen véleménye?

Figyelt kérdés

-szakmai hozzáértése,

-kismamákhoz való hozzáállása,

-hálapénz,

-szülés lebonyolítása,

-terhesgondozás


2009. nov. 25. 13:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Annyi tapasztalatom volt vele, hogy amikor visszatartáson bent voltam Ő is volt ügyeletes. Akkor kedvesnek tűnt, de többet nem tudok róla.

Ha gondolod az én Dokimat is tudom ajánlani ( írj privit)

2009. nov. 25. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 A kérdező kommentje:

Szia!


Köszönöm a segítséget, és írnék is neked emailt, csak én még most használom először ezt az oldalt és nem találom, hogy ezt hol lehet megtenni.


Előre is köszi

2009. nov. 25. 19:13
 3/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok küldtem Neked privit. Amit megadtál email címet oda küldik automatikusan.

Ha segthetek írjál nyugodtan.

2009. nov. 25. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim válasza:
100%

Kedves Kerdezo, ma kb. 2 oraja estem at Dr. Czeiner Bela vizsgalatan, s gondoltam, h megosztom egy par helyen a tapasztalatom.....kesett tobb mint ket hetet a menszeszem, a terhessegi teszt pozitiv lett, hanyingerrel tarsult az allapot stb. Orultunk, hogy lehet vegre babat varunk...ma elindult a verzesem, es az SZTK-ba kellett mennem, ahol pont dr, Czeiner Bela volt az ugyeletes. Flegma volt es nyugot....ilyen kerdeseket tett fel: mibol gondolom, h terhes vagyok, ki kellene deriteni, minek ultrahang,mit gondolok en, mire lenne az jo, mondtam neki, h nezze meg a terhessegi tesztet, erre azt mondta, az ot nem erdekli,es szerinte nem vagyok terhes...meg sem vizsgalt, semmi...hanyag volt, feluletes,es pokhendi.....ugyhogy, most varom, h a maganorvosom megvizsgaljon, de ezt az orvost senkinek sem ajanlom, unottan ult a szeken, mintha kenyszeritenek, elvegre ezert fizetik,es ezert tanult...szoval rettenetesen kiabrandito erzes volt...

Ezekutan sok sikert mindenkinek, csak ne ehhez az orvoshoz menjetek.

Udv, Anna

2011. aug. 15. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim válasza:
100%

Sajnos csak csatlakozni tudok az "Anna" nevű felhasználóhoz.

Pont frissen jövök tőle és kerestem, hol lehet panaszt tenni a viselkedésére, mert ott helyben sajnos nem jutott eszembe, hogy elkérjem a panaszkönyvet, annyira dühös voltam.

Ugyanezt tudom mondani én is, hogy flegma volt és nyugodt. Bár én általános vizsgálaton voltam, de olyan undorítóan válaszolt, mintha én lennék a hülye, hogy megkérdezem mit is jelent most akkor az a hosszú latin mondat amit magyaráz, és mikor megkérdeztem, hogy nem-e tudja véletlenül mennyibe kerül a gyógyszer amit felírt, akkor közli, hogy "nem tudom, mostanában ritkán veszem". Mondja ezt a hüvelykúpra...de ez még vicces is lehetne, ha nem ironikus, bunkó stílusban adta volna elő. Flegma volt, lekezelő, úgy belenézett az arcomba mintha ő lenne az atyaúristen. És kioktatott, hogy hogyan viselkedjek ha rossz hírt hallok.

Hirtelen azt sem tudtam mit csináljak, nagyon megalázottnak éreztem magam. Senkinek sem ajánlanám.

2013. máj. 15. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok! tudom,hogy már régen volt feltéve ez a kérdés, de gondoltam leírom én is a tapasztalataimat ,hátha még valakit érdekel.


Két hete voltam nála a Vörösvári úti SZTK-ban, hajhullás miatt. Sajnos amikorra időpontot kaptam, menstruáltam így nem tudott megvizsgálni (igaz megakart) ,de azért elküldött egy nőgyógyászati vérvételre, és azt mondta majd jöjjek vissza az eredménnyel,meg hogy majd mikor már nem lesz meg, megtudjon vizsgálni.


Még aznap utánaérdeklődtem,hogy mikorra van időpont hozzá, ott azt mondták telefonálgassak be és akkor hátha kapok. De végül az osztályon azt mondták, nyugodtan jöjjek be ,amikor rendel és húzzak sorszámot, majd sorra kerülök és akkor megvizsgál.

Így is tettem két héttel később bementem az SZTK-ba húztam sorszámot, viszonylag hamar (1óra múlva) sorra is kerültem.

Bementem elmondtam neki,h 2 hete voltam nála, hajhullás problémával, akkor nem tudott megvizsgálni,mert menstruáltam, de hoztam a vérkép eredményét.


Erre ő: karbatett kézzel , arrogánsan,pökhendin megkérdezte, mondhatni számon kért, hogy ki az aki azt mondta ide időpont nélkül egy ilyen, egyáltalán nem sürgős "problémával" be lehet jönni...

Mondtam ,hogy a telefonban mondták,hogy sorszámmal is sorra kerülök... Az még most sem tiszta,h aki nem időpontos,hanem rászánja az időt és kivárrja a sorát sorszámmal,azt nem vizsgálják meg?? vagy nem is értem... Na mindegy, mondtam ,h ezt mondták a telefonban,h ez így lehetséges. Ő természetesen a maga stílusával közölte,h a vérképen nem lát semmi nagy bajt és keressek fel egy bőrgyógyászt.....aztán kitessékeltek.


Mondanom sem kell már mindenhol voltam a hajammal kapcsolatban és ez a vizsgálat volt már csak hátra. Nem értem 10 percet mért nem tudott rámszánni..csak azért ,mert nem voltam bejelentve???????? NINCS BENNE LOGIKA. SZÓVAL Ő NAGYSÁGA CSAK AZOKAT VIZSGÁLJA MEG AKIKNEK KOMOLY BAJUK VAN, ELVÉREZNEK?? ÉS ŐKET IS CSAK AKKOR ,HA VAN IDŐPONTJUK? A SORSZÁMOSOK MEG MIT KERESNEK OTT IDŐPONT NÉLKÜL, HOLMI "HAJHULLÁSSAL" ? ??


Nevetséges.

Senkinek sem ajánlom.

2013. szept. 4. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van róla tapasztalatom... hát meg kell, hogy mondjam nem túl kellemes.Igaz már valószínűleg nem aktuális a kérdés, de olyan friss az élmény, hogy jól esik kiírni magamból... Én sajnos akaratomon kívül, kényszer helyzet miatt kerültem a rendelőjébe. Ugyanis történt egy csúnya óvszerbalesetünk a párommal, és sürgősségi tabit akartam íratni. Az mellékes, hogy előtte már végig jártam a várost, és mindenhonnét elküldtek, flegmán, megvetően, lenézően, hogy itt ugyan már megszűnt a sürgősségi fog.gátlási ambulancia. Mindent végig jártam egy tabletta miatt... A Margit kórházból elküldtek, hogy menjek a Vörösvári úti rendelőintézetbe, és ne hagyjam magam elhajtani. (Rohantam, mert már órák kérdése volt). Elmentem, ott jól lecsesztek, hogy mit keresek én itt, nem is oda tartozom. Nagyon ideges lettem. De végül fogadtak a nőgyógyászaton. Viszonylag hamar, fél óra után sorra kerültem. Bent az említett doktor úr jól kioktatott, hogy máskor menjek a saját kerületembe máskor. Majd mielőtt kérdezte volna, hogy mi is a panasz,már mondtam is, hogy mi történt (mielőtt még azért is leoltott volna, hogy micsoda felelőtlen vagyok, és azt mondja nem védekezünk). Nem igazán érdekelte, de azt még elmondtam, hogy az eset a ciklusom 28. napján történt , és, hogy nekem hosszabbak általában a ciklusaim 30-34 nap. Ő meg erre elkezdte mondani, hogy na akkor ő azt nem írja fel semmiképp, és elkezdte magyarázni, hogy ez így meg úgy lehetetlen, hogy mégis mit gondolok, hogy lehetek ilyen ostoba, hogy azt képzelem, hogy lehetek terhes ilyen esetben? -Végig lekezelő hangnemben. Azért szerintem érthető, hogy én biztosra akartam menni, és hiába kicsi az esély, én azért akartam azt a tabit. És itt már majdnem sírtam, mert már belefáradtam, hogy végig jártam a fél várost egy gyógyszerért, és mindenhol elutasítottak. Én vitatkoztam vele egy sort, de végül feladtam, mert hajthatatlan volt, nem írta fel, mondván, hogy ,olyan kicsi a terhességre az esély, hogy nem teszem ki magát egy ilyen veszélynek, ez olyan, mint ha egy lóval megrúgatnám magát'' Feladtam, csalódottan távoztam a rendelőből, és reménykedve, hátha megjön, mert már igencsak itt volt az ideje. Aztán amint beértem egyetemre egy óra múlva meg is jött...-,--és ezért az a nagy idegeskedés. Mindenesetre nekem nagyon megalázó volt, ahogy az az orvos beszélt velem, soha többet ilyen élményt.

20/L

2014. okt. 31. 00:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 anonim ***** válasza:
Én sem ajánlom senkinek.
2015. nov. 13. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim válasza:
53%

Életem első nőgyógyászati vizsgálatán jártam a doktor úrnál.


Az utolsó pillanatban, a rendelés előtt gugliztam rá a nevére, és főként az itteni vélemények miatt majdnem lemondtam a vizsgálatot. Milyen jól tettem, hogy nem tettem! Ezért, és a Doktor úr kedvessége és törődése miatt kötelességemnek érzem, hogy megvédjem őt itt, mivel az én tapasztalataim szerint meg nem érdemli a pocskondiázást, jó orvos és türelmes, megértő, elmagyaráz mindent.


Ahogy bementem én is éreztem, hogy van egy Dr. House-os stílusa, de ha azt látja, hogy a páciens intelligens, értelmes, nem próbál gugli dokit játszani a saját testével és az orvost kioktatni a szakmájában, akkor ez az orvos nagyon figyelmes, körültekintő, megbízható, türelmes! Sima SZTK vizsgálatra/szűrésre mentem hozzá, és legalább 45 percig bent voltam, olyan részletesen beszéltünk mindenről, mivel nem szedek hormonális fogamzásgátlót, de tartós kapcsolatban élek, úgy érezte, erről beszélni akar velem, és 15 percben ismertette, hogy miért ajánlja melegen. Én ezt végighallgattam, és röviden elmondtam, hogy miért mérlegeltem úgy, hogy nekem nem való, értelmesen, és teljesen elfogadta a véleményemet. A rendelés végén nagyon kedves szavakat mondott még, nem gondoltam, hogy egy nőgyógyászati vizsgálat lehet ilyen "kellemes". Úgy jöttem ki, hogy egy löketet is adott az önbizalmamnak, feldobta a napomat. Nagyon pozitívra sikeredett az első vizsgálatom, én ajánlom, csak legyetek intelligensek, értelmesek, figyelmesek ti is, ugyanúgy, mint amit az orvostól is elvártok, és ne oktassátok ki abban, ami az ő szakmája :) velem annyira kedves volt, hogy nem is tudom elképzelni, hogy születhettek ilyen negatív vélemények. Pedig nem hagytam ott egy forintot sem.


Tehát én meg bátran ajánlom őt, szerintem nagyon jó, és körültekintő orvos, nem csak ránéz az emberre és elhajtja, majd egy órán keresztül bent voltam, és helyben kaptam tőle újabb időpontot is. Én nagyon elégedett vagyok vele.

2016. nov. 18. 13:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 Pingvinke101 válasza:
22%

Kedves Hozzászólók!El kell mondanom, elképedve olvastam az előttem lévő negatív beszámolókat! Sosem tudtam az arctalan sárdobálás mellett elmenni, így hát most megosztom veletek a saját tapasztalatomat Czeiner doktor úrral kapcsolatban:


Czeiner doktor úrhoz kb. 12 éve járok a Vörösvári úti szakrendelőbe, tehát nem magánrendelésre. Doktor urat már a legelső találkozásunkkor igen megkedveltem, alapvetően nem holmi akkut problémával kerestem fel, csupán azért, mert lakóhelyet váltottam és nőgyógyászra volt szükségem. Már az első találkozásunkkor éreztem, hogy igazi orvos-páciens kapcsolat alakult ki közöttünk, bizalommal beszélhettem neki pl. a korábbi "betegségeimről". El kell mondanom, hogy Czeiner doktor úr előtt egy belvárosi magánrendelésre jártam, mint mindenki, én is abban a hitben, hogy a pénzemért soron kívüli elbánásban és megkülönböztetett figyelemben részesülhetek. Hát nem így volt! A puccos rendelőben a hetekkel előre(!!!) leegyeztetett időpontok ellenére mindig órákat vártam akár csak egy recept felírására és a kezelő orvosom sem bánt velem úgy, mint ahogy elvártam volna.


A költözésnek köszönhetően végül új nőgyógyász után kellett néznem. Megmondom őszintén, nem keresgéltem holmi internetes fórumokon, egyszerűen csak kértem egy időpontot a Vörösvári úti szakrendelőbe. Hát így találkoztam Czeiner főorvos úrral...


Akkor még bakfisként a szokásos receptfelíráson kívül nem szorultam különösebb ellátásra, de főorvos úr ennek ellenére minden egyes találkozásunkkor alaposan kikérdezett az aktuális egészségi állapotomat illetően. Amikor számomra lényegtelennek tűnő, vagy nem a szakterületét érintő problémát hoztam szóba, azonnal megkezdte a nőgyógyászati betegségek kivizsgálását/kizárását és esetenként továbbutalt más szakrendelésekre.


Az évek során igazi bizalmi kapcsolat alakult ki közöttünk, a családtervezési elképzeléseimet is minden alakalommal figyelemmel végighallgatta és ellátott jó tanácsokkal!


Volt hogy indokolatlan vérzéssel, kimaradással, vagy hajhullási gondokkal kerestem fel főorvos urat. Ő minden alkalommal soron kívül fogadott és utalt be/tovább az egyéb vizsgálatokra.


Véleményem szerint Czeiner főorvos úr az egyik legjobb orvos, akivel valaha találkoztam!!!Munkáját minden esetben lelkiismeretes és szakszerűen látja el. Nekem csakis jó tapasztalatom van vele kapcsolatban, így nem véletlen, hogy mindkét nővérem, valamint minden óbudai munkatársnőm hozzá jár. Csak ajánlani tudom minden kedves Nőtársamnak!!!


Akik pedig beszélgetőpartnert, illetve bólogató kiskutyát keresnek, azoknak ajánlom, nőgyógyász helyett járjanak fodrászhoz, vagy pedikűröshöz!

2017. febr. 15. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!