Hogyan tovább? Elhagyott és most nem tudom mit tegyek.
Figyelt kérdés
32 éves vagyok,elvált,van egy 6,5 éves kislányom. Aztán újra szerelmes lettem,és kismama is,2 hónap múlva születik meg a 2. kislányom. A párom közölte velem,hogy nem áll készen a babára,nem tud nyitni efelé és lelépett. Teljesen kétségbe estem.2014. máj. 5. 17:09
1/9 anonim válasza:
mit tennél? csak azt teheted, hogy neveled a gyerekeidet, ő meg ha jobb belátásra tér jó, ha meg nem, akkor keresel majd mást idővel. Ő meg fizet.
2/9 A kérdező kommentje:
Persze ezt fogom tenni,csak össze kell szednem magam. Köszi,a száraz tényeket. Új kapcsolat? Nem megy ez nekem,2 gyerek 2 apától........
2014. máj. 5. 17:15
3/9 anonim válasza:
Ez elég szomorú, de először is nyugodj meg. Ha együtt laktatok, akkor valakinek költöznie kell. Ha tudsz egyedül is boldogulni, akkor nincs olyan nagy probléma, ha nem akkor szüleid, barátok stb. Minél kevesebbet stresszelj, agyalj. Ha megszületik rá is kérheted a gyerektartást, gyerekvédelmit, emelt családit.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) van saját lakásom,szüleimre számíthatok. Mindenek előtt össze kell kaparnom magam,hogy hogyan tovább.
2014. máj. 5. 18:32
5/9 anonim válasza:
3 gyermekem van 3 különböző apától. az első férjem meghalt amikor a fiam 6 hónapos volt. Aztán 4 évre rá "szerelmes"lettem, majd nagyon hamar terhes is.a második fiam születése után elhagyott az akkori "szerelmem. szinten 4 évre rá ismertem meg a mostani férjem. 3 évre rá született meg a lányunk. azóta van 2 unokám, 22 éve vagyunk egymás mellett. ne add fel, ez csak egy pozitív példa volt . :)
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,hogy leírtad ezt nekem. Nagyon szégyellem magam,hogy így jártam. A soraid olvasva később talán én is képes leszek nyitni valaki felé.
A környezeted ezt hogyan kezelte? támogattak?
2014. máj. 5. 19:48
7/9 anonim válasza:
eleve nem tehettem meg hogy padlóra kerüljek, a temetés után eltàvolodtam majdnem mindenkitől. a környezetem véleménye nem érdekelt, mindig is nehéz eset voltam, nem érdekel ki mit gondol. de például az első férjem szülei saját fiukként szeretik a férjem, anyosom a volt férjem részéről már elhunyt de mindig is támogató volt, nem is tudom hogy csak a volt férjem miatt vagy az unoka miatt vagy csak szimplán szeret. lényegtelen a környezet véleménye, nem mások véleménye szerint kell élj. most hogy egyedül maradtál, meg főleg.
8/9 anonim válasza:
ne szégyelld magad mert nincs miért. akkor én mit szóljak? az első férjem meghalt a második kapcsolatom elhagyott ott maradtam 2 kisgyerekkel. most a padlon vagy de majd egy idő után büszke leszel magadra hogy sikerült talpra állnod.azzal meg tényleg ne foglalkozz hogy ki mit gondol, tudod amig nem élik át amit te addig ne ítélkezzenek.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2014. máj. 10. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!