Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megkértem anyukámat, vigyázzon...

Megkértem anyukámat, vigyázzon a gyerekekre NÁLUNK míg mi 9 év után először elmegyünk nélkülük 3 napra pihenni, erre ő kiakadt?

Figyelt kérdés
Merthogy mióta világ a világ, mindig az unoka megy a mamához, nem fordítva. Hozzáteszem,szoktunk menni, többet mint hogy ő jön. Kértem hogy ő jöjjön már,ezen miért kell kiakadni? Én így nyugodtabb vagyok. Miért teljesíthetetlen ez a kérés?
2014. máj. 6. 17:29
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
64%
Én se tudnék 3 napra gyerekeimhez költözni. Miért nem jó ha náluk vigyáz rá? Szívességet kérsz és még feltételt is szabsz hozzá, én is kiakadnék. Nagyon is jogos anyukád viselkedése.
2014. máj. 6. 17:34
 2/38 anonim ***** válasza:
78%

Elsővel egyetértek. Egy 9 éves gyerek pedig már elég nagy ahhoz, hogy azzal se legyen gond, hogy csak a saját ágyában tud aludni stb. Nem értem miért nem mindegy hol a gyerek, míg ti sem vagytok ott.

A lakásra kéne vigyázni vagy mi?

2014. máj. 6. 17:39
 3/38 Vilcsianyuja ***** válasza:
91%
Mert sokkal nehezebb úgy bánni a gyerekekkel, hogy ők vannak otthon, a megszokott környezetükben, ő meg vendég, és a gyerekek azt várnák el, hogy mindent ugyanúgy csináljon, ahogy te. Ha anyukád ezt nem vállalja be, ezen szerintem nem kell megsértődnöd. A gyerekeid is jobban fogják érezni magukat a mamánál, nem fogsz annyira hiányozni nekik, mintha otthon maradnának.
2014. máj. 6. 17:41
 4/38 A kérdező kommentje:
Több veszélyesnek mondható dolog van bent is,kint is. A kicsi 3 éves,nagyon szeleburdi. Nem feltételt szabok,megkértem,ez nem mindegy. Ő kezdte magas c-n. Mi ebben olyan lehetetlen? Nálunk vannak kinti játékok, és a kicsinek sajnos nem mindegy hol alszik,elég nyűgös természet.
2014. máj. 6. 17:42
 5/38 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a saját környezetükben könnyebb rájuk vigyázni. Ja es ott átjáróház van.
2014. máj. 6. 17:44
 6/38 anonim ***** válasza:
78%
Hat attol is fugg, mekkorak a gyerekek. Egy nagyon kicsinek jobb a sajat kornyezeteben, de egy nagyobbnak kaland, ha masutt alhat.
2014. máj. 6. 17:45
 7/38 A kérdező kommentje:
Nos,igen,ha csak a nagy lenne,nem kértem volna. Felőle nem aggódnék. De a kicsit én ismerem jobban, és nagyobb biztonságban tudom itthon. Amúgy mondtam,hogy nincs gond,megkérem a sógornőmet...ezen is besértődött.
2014. máj. 6. 17:50
 8/38 anonim ***** válasza:
42%
3 évesen mi is volt, hogy mamánál voltunk "lepasszolva", mert anyáéknak valami dolguk volt. Persze volt hogy sírtam én is, pár óra és lenyugodtam. Aztán 1-2 nap múlva megint eszembe jutottak, ez ilyen...attól, hogy nálatok lesztek szerintem ugyanolyan rossz a 3 évesnek hogy anya nincs ott. Ez a lényeg és nem a helyszín szerintem. De hagy szokja, 3 nap nem a világ és telefonon úgyis beszéltek. Nyugodtan lehet más helyhez is szoktatni, nem idegennél lesz hanem a mamánál.
2014. máj. 6. 18:06
 9/38 anonim ***** válasza:
Feleslegesen pörgöd túl, miért ne lehetnének a nagyinál a gyerekek arra a pár napra.
2014. máj. 6. 18:16
 10/38 A kérdező kommentje:
És ő miért pörgi túl? Amúgy is egyszerűbb neki egyedül,mint nekem odapakolni 2 gyerekre a fél szekrényt,stb. Visszafele ez miért nem működhet? Tényleg nem értem egyrészt miért kezdte fennhangon,mikor első körben csak kérdeztem és hogy miért olyan veszettül nagy dolog hogy ő jöjjön. Mikor megszülettek nem jött 1 napra se,ennyi igazán belefér.
2014. máj. 6. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!