Megkértem anyukámat, vigyázzon a gyerekekre NÁLUNK míg mi 9 év után először elmegyünk nélkülük 3 napra pihenni, erre ő kiakadt?
De kérdező most is totál kiakadva írsz. Mintha itt mindenki ellened lenne úgy csinálsz. Pedig igaza van mindenkinek. Ha az a gyerek elvan a nagyszüleinél akkor a nagyinak kényelmesebb ott. Ő vigyáz rájuk ő érzi hol jobb neki. A gyerekek meg megszokják ugyanúgy. Nem kell fennakadni. Ha ő is olyan stílusban kezdte, nem szép de el tudom képzelni te is h reagálhattál a dolgokra h csak itt milyen felháborodással írsz.
Én megértelek h neked az lenne a könnyebb megoldás. De mivel a 3 évesed a nagyobbal menne mamához nem hiszem h ne lenne el.
Gondolom anyukádnak is van otthon egy csomó dolga amit 3 napig nem hagyhat otthon. Ez is érthető. Az meg h 3 napra összecsomagolsz a gyerkőcöknek nem olyan nagy dolog. Ne légy ennyire indulatos. :)
Nekem is az anyám azt szereti, ha oda viszem a gyerekeket. Azt mondja, neki könnyebb, mert ő ott van otthon, gyorsabban tud kaját csinálni, nem kell keresgélni, előre tud készülni stb.
De én is jobban örülnék, ha hajlandó lenne jönni. Másik "nagyi" meg inkább átjön, ha kell ittalszik, nekem ez sokkal kényelmesebb, mert nem kell átcuccolni, pótruha, pelenka, kisplüss, nagyplüss, csicsipárna, meg még tökömtudja. Egyszerűbb lenne, és szerintem is ez normális kérés, de mivel én kérek szivességet, be kell nyelnem,hogy anyám ilyen feltételekkel vigyáz. Inkább örülök, hogy egyáltalán elvállalja, mert sok olyan van, akinek egyáltalán nincs ilyen lehetősge. Mi sem visszük túlzásba, a 4 év alatt 2x volt ottalvós kérésem, abból az 1. amikor szűltem a kicsit. A másik nagyi viszont már 3x ittaludt. Ennyi alkalmazkodás szerintem kibirható.
HA ennyire nem tetszik semmi amit csinál és ennyire nagyképű vagy. Ami simán sugárzik abból amit írsz, minek várod el h vigyázzon a gyerekeidre? De most komoylan akármit csinál sz4r nagyinak számít. Minden egyes szavadból ez jön le amilyen lenézéssel írsz róla.
De h pesztráljon amíg szórakozol jó volna de akkor is úgy táncoljon ahogy te fütyülsz. Egyenlőre te kértél tőle szívességet, Neked miért ilyen nagy cucc h átvidd őket???
Te már komolyan amit itt művelsz te vagy a vicc tárgya. Röhejes.
És ezzel nem azt mondom h én nem annak örülnék jobban ha itt lennének ugyan ilyen esetben, de eszembe nem jutna ilyen felháborodást csinálni belőle ha megkérned h de én vigyem. Megpampogom magamba és kész. De elvégre én kértem h segítsenek ki. Ilyen egyszerű. És nem, nem arról szól h terhelő a gyerekemre vigyázni. De kicsit gondolkodj már miket írsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!