Mit tegyek a fenyegetése után?
Terhes vagyok de nem vagyok együtt az apukával.
Ismerkedés alatt lefeküdtünk, abortusz ellenes vagyok, megtartottam. Persze előzetesen közöltem vele. Ő nem hitte el, még uh felvétel után sem. Rendben nem zaklattam. Megjelent most, 5 hónap elteltével.
Kérte hogy találkozzunk.
Nekem az édesapám nagyon dühös volt.
Egyrészt hazudtam neki, nem akartam hogy kiderüljön hogy futókalandból lett, és mondtam neki hogy nem érdekel ő, nem vállalta, mert ugye nem hitte el. Apunak nem adtam oda a telefonszámát stb.
Most apukának eszébe jutott hogy még is szeretne minket.
Azt mondta vasárnap eljön hozzánk.
Én nem leszek itthon hétvégén és szerinte ez kifogás. Hát nem az de nem fogok hozzá igazodni, különben sem látják szívesen.
Azt mondta van ügyvéd jogász ismerőse és tanácsot fog tőle kérni ebben az esetben. Érdekel hogy mit tudnak tenni??!!!
Nem akarok zsarolás áldozata lenni, és a gyermekemet nem adom!!
Félek hogy el akarja tőlem venni.
Ha letagadom hogy nem ő az apa akkor mi van? Facebook üzenet az lehet bizonyíték ez ellen?
így van, kér egy dns-tesztet, amit egyébként a vesztesnek kell fizetnie, tehát ha ő az apa, akkor neked (ez több százezer ft+ a per költség, simán kirúghat egy millióra is, ha kéri, hogy az ő ügyvédjét is te fizesd).
ebben az esetben a bíróság megállapítja a láthatást.
általában míg pici a baba addig csak látogatás szokott lenni, után 3 éves kor között már elviheti hétvégére, nyáron hosszabb időre, ünnepek megosztva.
vagy kérheti a gyerekelhelyezést is akár.
persze sok minden befolyásolja az ítéletet.
ülj le a szüleiddel és őszintén beszéljetek át mindent. azt tudd, hogy nincs az a bíróság ami a te érdekeidet nézi. mindig a gyereket nézik és azon az elven vannak, hogy egy gyereknek anya és apa kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!