Anyukák! Most hogy oldjam ezt meg? Fotóalbum.
Fényképalbumot szeretnék csinálni a kislányomról. meg is rendeltem a képeket 10x13-as méretben, viszont ilyen méretű album nem kapható sehol... Rakjam 10x15-ösbe?
Vagy nézegettem a beragasztós albumokat 10x15-ös méretben.
De mi a különbség a beragasztós album és az öntapadós között? Holnap hozzák a képeket, de még nem tudtam dönteni milyen albumot vegyek...
Szerintem nem divatos már a tasakos megoldás. Olyan '80-as évek valahogy.
Vegyél egy nagyméretű, olyan A4-esnél kicsit kisebb keményebb borítású albumot (biztosan tudod, melyikre gondolok), és abban van többféle verzió! Pl. van, hogy a sarkokat kell beleragasztani, van, hogy abban is kis tasakok vannak a képeknek, meg van a sima ragasztós.
Szerintem olyan klassz lesz 10 év múlva a gyerekkel a nappaliban ülve elővenni a nagy-nagy albumot a képekkel!!!
Szuper vagy szerintem, hogy nem csak gépen tárolod a képeket, szerintem sok anyuka el fogja veszíteni a képeit egy-egy hardverhibánál.:( Ki kell nyomtatni közülük párat, igazad van!
Tudod, mi jutott még eszembe? Digitális képkeret, tudod, ami akármennyi képet váltogatva jelenít meg. Olyan Harry Potter feeling, én szeretnék olyat a fotóinkkal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!