Mikor egész nap bent vagytok rossz idő miatt nálatok is
többet megy a TV?
Figyelt kérdés
tudom nem jó,és csak rajtam múlik ez és változtatni is akarok...de mikor egész nap bent vagyunk délelőtt is meg délután is sokat mesézünk...játszunk is,festünk,most pl gyurmáztunk,de 1-2 órát biztos megy a TV.nem végig ülnek előtte,meg normális meséket néznek,de úgy érzem ez nagyon gáz...
Amúgy ha jó idő van alig megy a tv,kint vagyunk,meg azért igyekszem ilyenkor is tevékenységeket kitalálni,és kaphatóak is rá,de azért a mese is megy...
2014. máj. 14. 18:32
1/7 anonim válasza:
Lehet le leszek erte pontozva de ez van. Nekunk szinte allandoan megy. Marmint be van teve a slager mesek most pl a bogyo es baboca. Most nem ugy kell elkepzelni h ott ul egesz nap es lesi. Vegkepp nem ul le ele. Jatszik szepen el van maganak csak hatterzajkent imadja ha szol. Ez se a legjobb, de egy idoben a kerek mese ment allandoan azt szerette a legjobban. Ritkan rapillant de a hang miatt megy inkabb. Es termeszetesen ilyenkor emgy sokat mint pl ma is h egesz nap ki se tudtunj egyaltalan menni.
2014. máj. 14. 19:05
2/7 anonim válasza:
Nálunk is megy egész nap háttérként. Tudom rossz szokás, de ez van. Ilyen időben nem tudok egész nap gyurmázni vele.
2014. máj. 14. 20:19
3/7 anonim válasza:
Soha nincs bekapcsolva a tévé, sem jó időben, sem rossz időben. Nincs rá igényünk.
2014. máj. 14. 20:45
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
utolsó,tök jó,hogy ez így van,bár mondjuk én nem vagyok tv meg mese ellenes,igyekszem az egyensúlyt megtartani:)
2014. máj. 14. 22:27
5/7 anonim válasza:
Az 1-2 óra egyáltalán nem gáz szerintem. Háttérzajként főleg, a több sem gáz. Mondjuk mi van, hogy napokig be sem kapcsoljuk, engem például zavar a háttérzaj általában, ezért csak akkor megy, ha célzottan szeretnénk nézni valamit, az pedig nincs annyira gyakran.
2014. máj. 14. 22:45
6/7 anonim válasza:
De jó, hogy kiírtad a kérdést! Ma én is ezen kattogtam. Lelkifurdalásom volt, hogy sokat ment a tévé, pedig többnyire zene szólt: rádió vagy internet /mi a tévén intrnetezünk, ilyenkor letöltök jó kis zenéket, a Tökösöm pedig táncikál rájuk/. Sokat szoktunk komolyzenét is hallgatni /zenész család vagyunk/. Normál esetben amúgy rengeteget vagyunk kint, de ma ment a tévézés. Azért megnyugtatnak a válaszok.
2014. máj. 14. 23:19
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Amúgy javítok,lehet félreérthető voltam...szóval 1-2 órát délelőtt és délután is....oké,4 órát azért szinte soha nem megy,de 3-at biztosan,főleg hogy már napok óta bent vagyunk..van néhány kedvenc adathordozón,meg az m2-t szeretjük,azon vannak mesék,amiket nézünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!