Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az hogy az apa es...

Miért van az hogy az apa es anya B vercsoportu es AB-s gyermeke szuletett? Csak B-s vagy 0-ás lehetne.

Figyelt kérdés

2014. máj. 15. 13:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
az ellenagyag az nem azt jelenti h lehetetlen a vércsoport....az az Rh amire te gondolsz...
2014. máj. 15. 13:38
 12/25 anonim ***** válasza:
Rh összeférhetetlenség is akkor van csak, ha az anya Rh - os a baba meg Rh + os mivel itt az anya is meg a baba is Rh + os semmilyen összeférhetetlenség nincs... ha biztos az apa, akkor valakinek rosszul van meghatározva a vércsoportja... (vagy mégsem olyan biztos az apa...)
2014. máj. 15. 13:44
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

B vércsoportú szülőknek (függetlenül attól, hogy + vagy -)NEM lehet AB-s gyereke. És nincs kivétel.

Az anyukáét megnézték terhesség alatt, és ahogy írod, a babáét is már, akkor ott az apuka vércsoportja talán régebben nem jól lett meghatározva, esetleg nem jól emlékszik..

2014. máj. 15. 13:46
 14/25 anonim ***** válasza:
45%
Most én emlékszem rosszul, h van vmi hordozás vagy mi a vércsoportom belül,kivéve a 0-t? Ab, Ba, A0 B0 és ha összekerül egy Ba egy másik Ba, Bb-vel, lehet AB is igen ritkán?
2014. máj. 15. 14:45
 15/25 A kérdező kommentje:
mondtam az ismeroaomnek hogy nezzessek meg mind harmuket, mert, ket B szulonek nem lehet AB gyermeke.
2014. máj. 15. 14:53
 16/25 anonim ***** válasza:
71%

A és B vércsoport dominánsan öröklődik, a 0 receszíven. Két B-s vércsoportú embernek nem lehet AB-s gyereke, csak B-s, vagy 0-s (ha mindketten heterozigóták). Ennek semmi köze a koraszüléshez, komplikációkhoz, ellenanyaghoz. Vagy elnéztek valamit a kórházban, vagy más az apa (vagy donorspermát használtak amit nem kötöttek más orrára). Másképp nem lehet AB-s a gyerek.

Én 0-s vagyok, a férjem AB-s, a kisfiunk B-s. Nekünk sem lehetne AB-s gyerekünk. AB-s gyereke csakis egy A-s és egy B-s vércsoportú embernek lehet.

2014. máj. 15. 15:37
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

Az én vércsoportom A-, a férjemé A+, a gyereké B+ :D

Mivel az tuti hogy ő az apja, csak egy megoldás van: vagy az övét, vagy a gyerekét rosszul tudjuk.

2014. máj. 15. 16:02
 18/25 anonim ***** válasza:
79%
Vagy összekeverték a kórházban. ;)
2014. máj. 15. 16:07
 19/25 anonim ***** válasza:
7%

Azért mert nem csak az apa vércsoportját örökölheti a gyermek, hanem az anyáét illetve a nagyszülőkét is.

Az anyósoméknál is előfordult, hogy a gyerek a nagyszülő vércsoportját örökölte.

Még mielőtt bárki belémkötne kérdezzen meg egy hozzá értő szakembert.

2014. máj. 15. 17:21
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Itt a szakembered:

[link]

2014. máj. 15. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!