Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Írnátok nekem fiú és lány...

Írnátok nekem fiú és lány neveket A és L kezdőbetűvel?

Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 11:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Fiú: Adalbert, Ajtony, Attila, Larion, Lehel

Lány: Adelin, Angelika, Lea, Lorina

2016. jún. 19. 21:25
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

Az egyik korábbi válaszoló enyhén bunkó stílusban adott válasza mellé linkelt oldal azért hasznosabb sokkal, mintha beírnád a google-be, hogy "nevek A betűvel". Itt ugyanis lehet szűrni kezdőbetűre, nemre, gyakoriságra újszülöttek és a teljes lakosság körében is. Nyilván a vállalható nevek a gyakoribbak és a legritkábbak azok, amik magyar fület többségében sértik (pl.: Abdullah, Adeodát). Miután leszűrted a kritériumaid alapján, nem fog 800 név maradni, hanem rosszabb esetben is max. 20.

Szóval a stílusától eltekintve hasznos választ adott neked a nem túl kedves válaszoló. Nyugodtan használd a keresőt kedved szerint, mert ez az MTA hivatalosan elfogadott neveit tartalmazza, nem pedig mindenféle szedett-vedett információkat.

Egyébként nekem ezek tetszenek:

Albert

Alfréd

Amina

Abigél

Alíz

Lívia

Lilla

2016. jún. 20. 03:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Lana, Lara, Lotti, Luca, Lia, Lilia/ána/en, Lola

Levente, Leó, Lénárd, Loránd, Lionel, Leon, László

Ariana, Abigél, Amira, Anna, Amarilla, Alina, Amina

András, Andor

2016. jún. 20. 05:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Anna, Annabell, Angéla, Abigél

Alexander, Arnold, Albert

Lea, Loretta, Lilien, Lilla

Lionel, Lukács, Levente

2016. jún. 20. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!