Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tejfeherje allergias kisgyerek...

Tejfeherje allergias kisgyereknek "nyomokban tartalmazhat" termekeket adtok?

Figyelt kérdés
A gasztrosunk szerint eheti de en meg nem mertem neki adni...

2016. jún. 19. 22:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Mik azok a nasik amiket gondolkodas nelkul levesztek a boltok polcairol?

(Sutni szoktam neki,de ha boltba megyunk a piros pombart a chio sos burgonyaszirmot es a stickletti sos ropit szoktam venni neki...

Ezeken nincs rajta h nyomokban

2016. jún. 20. 11:23
 12/20 A kérdező kommentje:
Tartalmazhat tejet de ezek a gyartok is keszitenek sajtos dolgokat.
2016. jún. 20. 11:24
 13/20 anonim ***** válasza:
6-os pedig így van, nem egyszer volt rá példa,hogy ha keveset evett valamiből nem volt tünete tőle,de ha többet igen. például 2-3 oreotól nem volt baja,míg mikor betömött 2 4-es csomagot jött is a görcs,és bukás. vagy egy időben heti 1-2x kapott bármi ilyet,de mikor többször már jöttek a tünetek,és 2 hétig tartott mire teljesen tünetmentes lett. 6 hét mire kiürül a szervezetből,így igen,felhalmozodhat a kevés is. minden gyerek más mennyiséget tolerál, (ha valamennyit tolerál) és az is szerencsejáték az adott dologban épp mennyi van,hiszen a nyomokban pont azt takarja,hogy tartalmazhat,mert a gyártósoron készül tejes-tejporos termék. az első pár csomagban biztosan több lesz mint az utolsó párban. a nápolyiknál meg bele is darálják a töltelékbe a maradék tejes cuccot,mégis csak nyomokban van ráírva (nagyon meg is jártuk az egyikkel fél éjszaka sírás lett az eredménye) ezért a kérdező jobban teszi,ha mértékkel ad nyomokbanost, idővel úgyis látja,ha jól bírja és akkor majd ad többet.
2016. jún. 20. 11:36
 14/20 anonim ***** válasza:
győri háztartási kekszet szoktam ha veszek. Egyébként zabfalatok nálunk a nyerő és a belvita jóreggelt mézzel mogyoróval. más ilyesmit nem igen esznek.
2016. jún. 20. 11:39
 15/20 anonim ***** válasza:
amiket veszek fosfovit keksz (brendon,spar) ez tejmentesnek van feltüntetve, gumimaci, sós burgonyaszirom,ketchupos és sós pomber maci, sima stickletti ropi (a burgonyás már nem jó) sós pattogtatni való kukorica, natúr kölesgolyó, ezeken nincs nyomokban feltüntetve de van amiben van szójalecitin az összetevőknél (de igen,amin nincs rajta,hogy mentes abban előfordulhat mert törvényileg nem kötelező a nyomokbant is kíírni) amiket még szoktam venni azok tartalmazhatnak pl. oreo, vaniliás karika, nesquick gabonapehely, kakaós kölesgolyó
2016. jún. 20. 11:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Az oreora többen panaszkodnak. Gondoltam én is kipróbálom, mint ugye nem allergiás. Negettem többet és én is beteg lettem. Ott valami más lehet.

Nézd, szerintem egy nagyfokú pech kell ahhoz, hogy tartalmazHAT-ban legyen is. Hány ezer ugynolyan termék jön le egynás után a gyártósorról. Csak azt kifogni, hogy épp a tejes utén következő tejmentesbe rakódjon tej és azt vedd meg oltári pech kell.

Mint írtam az én gyerekem extrém módon picire is azonnal reagál. 7 év alatt egyszer sikerült tartalmazHATosra reagálni. Nyilván ha anafilaxiás sokk lenne a reakció, semmi olyat nem vennék.

2016. jún. 20. 11:42
 17/20 anonim ***** válasza:
ui: süteményeket,muffint,egyéb kekszeket én sütöm otthon, liga laktózmentes margarinnal (tejfehérje sincs benne) -rizstejjel kiváltva az olyan hozzávalókat (cukrászdákba,pékségekbe sajnos túl sok eladó keveri a tejszármazékmentes és a laktózmentes fogalmát)
2016. jún. 20. 11:44
 18/20 A kérdező kommentje:
09.03 azt irtad a gyereked minimalis tejre is reagal ,milyen nasikat veszel a gyerekednek amivel nem volt gondotok?mi az amit batran megveszel neki?
2016. jún. 20. 19:54
 19/20 A kérdező kommentje:

11:36 emlekszel melyik volt az a nyomokbanos napolyi ami gondot okozott nektek?

Penny-s mogyorokremes napolyit vettem nincs az osszetevok kozott a tej...

2016. jún. 20. 19:56
 20/20 A kérdező kommentje:

Mi a szekrekedes miatt dietazunk,eddig nincs valtozas sajnos.

Igazabol ha belegondolok semmilyen bolti nasit nem vehetek akkor a gyereknek mert ha az osszetevok kozott nincs tej es az sincs rairva h nyomokban tartalmazhat,attol meg tartalmazhatja mivel a gyartok egytol egyig dolgoznak sajtos tejes termekekkel is.

2016. jún. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!