Együtt maradnál egy ilyen férjjel a gyerek miatt?
Férjemet 9 éve ismertem meg, van egy 1 éves gyerekünk. A születése előtt eljártunk kirándulni, de azóta nem megyünk sehova. Hétközben napi 3 órát van itthon ébren, az alatt 10 percet játszik a gyerekkel, meg ő szokta megfürdetni és ennyi. Velem addig van, míg vacsorázunk, de közben is TV-t néz. Esténként meglocsolja a növényeket, sorozatot néz, számítógépezik, a kutyával játszik. Hétvégén sem sokat foglalkozik velünk, sportot néz a TV-ben, vagy kinn a kertben csinál valamit. Benti dolgokban soha semmit sem segít.
Ja és hétközben azért nincs itthon sokat, mert ugyan 8 órás a munkaideje, messze dolgozik. Nem keres sokat, lenne ennyiért munka közelebb is, de nem akar váltani, mert szeret ott dolgozni. Nem ő a családfenntartó, nekem több a GYEDem, mint a fizuja.
Nincs rossz sorunk mellette, csak unalmas. Törődésre vágyunk. Többször kértem, változtasson, de 1-2 nap után minden a régi.
Azzal fenyeget, ha elválok, elpereli tőlem a gyereket.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!