Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők ti szülnétek 44 évesen,...

Nők ti szülnétek 44 évesen, egy nálatok fiatalabb gyermektelen férfinak ha ő akarna gyereket?

Figyelt kérdés
Kort írjatok. Köszönöm.

2016. jún. 23. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
50%
Én nem szülnék, de felőlem mindenki csinál, amit akar... Ismerek olyan családot, ahol anyuka volt 40 pár éves, apuka meg az 50-et is elrúgta, amikor sok lombik árán megszületett a kislányuk. Mire a szerencsétlen leérettségizik, addigra apukát elviszi a szívroham. Miért ne vinné el? Elhízott, magas vérnyomásos, nagyon stresszes munkája van, a lehető legveszélyeztetettebb. Apukának egyébként van 2 felnőtt gyereke is egy korábbi házasságaból, mindkettőt arra kényszerítette, hogy közjegyző előtt mondjanak le a jogos örökségükről a kishúguk javára, mert persze apuka nem hülye, tudja, hogy a kislány felnőhet apa nélkül és kell neki az anyagi támogatás... Lehet azt mondani, hogy ez egy kirívó eset, de túlzásnak érzem, ha már van az illetőnek gyereke, akkor ilyen korban csinál még egyet. Mondhatod, hogy te milyen fitt és egészséges és fantasztikus vagy, de a külsőd nem javít a petesejtjeid állapotán. 45 felett egyébként 1:25 az esélye a Down sy-nak... Azét azt gondolom, hogy egy 40 pluszos felnőtt embernek több esze is lehetne, lehet aktuálisan rendben van az egészsége, de 50 felett a nőknek is pont olyan esélye van pl a szívrohamra, mint a férfiaknak. Mi lesz akkor a gyerekkel? Rátukmálod a felnőtt féltestvéreire? Arról már nem is beszélek, hogy a magyar asszonyok harmada elhízott, ami tovább növeli a rizikóját vmilyen cardiovascularis betegségnek... És mielőtt megkapnám: lehet azt mondani, hogy 20 évesen is a fejedre eshet egy virágcserép és nem lehet rettegésben élni. Ez így van. De különbség van aközött, ha a korod ellenére előre nem látható módon történik veled vmi, és aközött, ha a korodhoz méltóan nagy százalékos pontossággal megjósolható, hogy az egyik szülő a gyerek érettségijét sem éri meg, nemhogy a diplomaosztóját... De ez az én véleményem, nem ítélem elazt, aki mégis máshogy dönt, az ő dolga,az ő élete.
2016. jún. 26. 08:47
 42/70 anonim ***** válasza:
34%
Ha úgy adódna, szívesen szülnék! Mert az szent igaz, hogy egy 44 éves nő is lehet szép, egészséges, kiegyensúlyozott, csinos anyuka, mint pl. egy 22 éves. De lehet jobb egy 44 éves kismama, mint egy véletlenül terhes hájfej 18 éves kismama.
2016. jún. 26. 12:08
 43/70 anonim ***** válasza:
72%
Nem!
2016. jún. 26. 13:03
 44/70 anonim ***** válasza:
39%

23 évesen mifél doktori címet szereztél?

18-19évesen kezdő 23 évesen a mesterrel végez,ha nem csúszik.

A doktori 25-26 év alatt fizikai képtelenség..

És akkor még nem dolgoztál egy percet sem.

Ezért mondtam,hogy 30 alatt többnyire az igény és ész nélküli e,berek vállalnak gyereket.

Nyilván elsősorban a 27 év alattakra gondolok,akik suli után egyből teherbe esnek,mert majd a pasi megkeresi a pénzt..

Nekem is volt ilyen szaktársam,aki beletette a fenekét a jóba,a tőle 10 évvel idősebb pasihoz ment,aki megjárt azt az utat,amit ő nem.

Egy értelmes nő,aki tanult nem fog 30-32 éves kor előtt szülni,hanem dolgozni alar,hogy egyrészt kipróbálja magát a szakmájában,ne egyből gyeseel induljon az élete.

Na meg az a pasi sem ép,aki olyan nőmek gyereket csinál,akimsosem dolgozott...

Aztán lesz 35 éves mire munkába áll,mert ő gyereket nevelt...

Mint mondtam nem azzal van a gond,hogy 35-45 között valaki gyereket vállal,hanem azzal,hogy az 5.gyereket akarja a világra hozni.

Majd megnézhteted hogyan fognak marakodni.

Ismerem a szitut,sok ilyet láttam,ahol sok gyerek volt,mindig azon veszekedtek ki mennyit kapjon.

Aztán majd a nagyobbak azért nem kapnak segítséget,mert ott a kicsi...

2016. jún. 26. 14:29
 45/70 anonim ***** válasza:
45%

Sokan írták,hogy a korral nő a betegségek kockázata,ez ugyanúgy igaz a sokadik gyermekre is.

Tehát egy nő,aki 4-5.gyereket szüli nagyobb eséllyel lesz beteg,mivel az ember nem egy tenyészállat..

2016. jún. 26. 14:32
 46/70 anonim ***** válasza:
52%

35 felett nem szülő nő,lényegtelen én mennyi évet jártma egyetemre,mert sosem akartam gyereket,tehát nálam ez sosem volt szempont.

Én inkább téged kérdeznélek meg,hogy neked ki,tolt alád mindent,hogy te 35 felett nem szülnél gyereket?

Ugyanis,akinek semmi támogatása nincs az nem nagyon fog 30-35 előtt gyereket vállalni,cska a buták,akik "majd lesz valami"elven vannak.

30 alatt többnyire a szakmunkás és igénytelen nők vállalnak gyereket,akik semmivel sem egészségesebbek,mint egy tanult,igényes 30-40 közötti nő,aki a odafigylet magára.

Van olyan osztálytársam,aki 28 éves,van egy 4 éves gyereke,de úgy néz ki,mint egy 35-40 közöttimasszony,annyira lelakott...

És ismerek olyan 35körüli nőket,akik 25-30 közöttinek néznek ki,mert adnak magukra,sportolnak,egészségesen táplálkoznak...

2016. jún. 26. 14:39
 47/70 anonim ***** válasza:
17%
Édesem, jogász doktori címről nem hallottál? 18 évesen kezdtem az egyetemet, és mivel nem csúsztam, az 5 éves képzést 5 év alatt be is fejeztem, így - ha sikerül összeadni -, 23 voltam, amikor lediplomáztam és doktori címet szereztem.
2016. jún. 26. 15:28
 48/70 anonim ***** válasza:
17%
Egyébként még egy gondolat és hagytam ezt a kérdést. Szóval 51%-os, nálad valami komolyabb gubanc lehet a magán és/vagy szakmai életedben, amiért egy ilyen kérdés esetén, (ami egyébként a te életedre az ég világon semmilyen hatással nincs) ilyen idegbe tudsz jönni és ennyit bírsz rajta lovagolni...
2016. jún. 26. 15:43
 49/70 anonim ***** válasza:
86%

51%-os veled valami komoly gond lehet.Te soha nem akarsz gyereket,de úgy osztod itt ki a fiatal anyákat mintha kötelező lenne.

Én 24 évesen szültem,nem szakmunkás vagyok (egyébként ismerek szakmunkásokat akik sikeresebbek az életben mint sok diplomás) érettségim,szakmáim vannak,jövőre megyek fősulira,dolgoztam.És nagyon sokan mások is akik 30 alatt szülnek.Nem az olyan "putris" rétegből áll a 30 év alatti anyák nagy része mint amiről írsz,de persze vannak olyanok is.Szerencsére én nem olyan környezetben élek ahol ez lenne az általános,de te lehet igen.

Úgy érzem valami gáz van veled,talán nem szülhetsz vagy nagyon szegény vagy,hogy így ismeretlenül ítélsz meg embereket akikről semmit nem tudsz,osztod itt több hozzászólásodban a véleményedet amiről igazából fogalmad sincs,mert nincs tapasztalatod...egyébként most 29 vagyok,szeretnénk még babát,csak előbb 2 évet meg akarok csinálni a fősulin,és aggódok bizony,hogy már 32 körülleszek...mert azért mégse 24...ennek ellenére még mindig fenntartom azt a véleményem,hogy egy gyerek minden életkorban ajándék!

2016. jún. 26. 16:44
 50/70 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a választ. 😃

Hát nem gondoltam, hogy a kérdésem ilyen lavinát indít.

2016. jún. 26. 18:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!