Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők ti szülnétek 44 évesen,...

Nők ti szülnétek 44 évesen, egy nálatok fiatalabb gyermektelen férfinak ha ő akarna gyereket?

Figyelt kérdés
Kort írjatok. Köszönöm.

2016. jún. 23. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
50%

#46 Én voltam az, aki 35 felett nem szülnék.

24 évesen fejeztem be a mesterképzés, villamosmérnöki diploma. 20 éves korom óta dolgozom, 22 éves korom óta teljes állásban. Kollégista voltam, tehát a szállás sose volt drága. 23 évesen költöztem össze a párommal, fizettük az albérletet. 27 éves voltam, mikor a párommal megvettük a lakásunkat. Ő mérnök-informatikus. Nos, a villamosmérnök diplomámmal én is qrva jól keresek, ő meg ennek a dupláját. 29 vagyok, most várjuk az első babánkat. 2-3 év múlva szeretnénk a következőt, reméljük minden jól megy és összejön. Így 33 éves koromra meg is lenne a 2.

Ha elválnánk a párommal, vagy ne adj isten történne vele valami, akkor egyedül is képes lennék eltartani két gyereket.

Tehát nem vagyok sem igénytelen, sem szakmunkás és láss csodát, mégis 30 alatt vállaltam gyereket. Ami azt illeti, már 2 éve is jöhetett volna a baba, de szerettünk volna még kettesben utazgatni kicsit.

Jó szakmát választottam, a párom is jó szakmát választott. Jól keresünk, szeretjük a munkánkat, több éves tapasztalat van már, és még 30 alatt vagyok. Ő már éppen túllépte a 30-at.

Sok ilyen baráti párunk van. Miután ők is mérnökök, nagyon jó lehetőségekkel, ők is megtehetik és sokan meg is tették, hogy 27-30 között vállaljanak gyereket.

2016. jún. 26. 19:50
 52/70 anonim ***** válasza:
6%

Van olyan barátnőm,aki 30 elmúlt és kijelentette,hogy ő 40 alatt ne akar gyereket,mert megakarja alapozni az életét,és előtte szórakozni,élni akar,nem csupasz fenékre gyerekezni.

De több unokatesóm van ezen a véleményen és emiatt a sok egybites támadja őket..

Csak kívánics lennék melyik gyereknek lesz jobb gyerekkora,aki leterhelt,bizonytalanságban élő szülők közé születik,vagy annak,akimek a szüleinek nem azon kell aggódni,hogy miből fizessék ki a villanyszámlát..

Azok,akik 25 éves koruk körül vállalnak gyereket,mind alig esett ki az oskolapadból,azt sem tudja mi az élet,csak a nag szerelemre vállal gyereket,mert azt hiszik,hogy a gyerek tartja össze a párkapcsolatot...

2016. jún. 26. 21:29
 53/70 anonim ***** válasza:
31%

21.es te mekkora egy paraszt bunkó vagy!!!!!! Hogy képzelsz ilyet írni, hogy 30alatt csak azok szülnek akik nem akarnak dolgozni, meg tanulni?????? 18éves korom óta dolgozom, még megse volt a bizonyítványom amikor vittem mindenhova az önéletrajzomat és mondtam, hogy majd csatolom. Nem ültem a vizsgáim után 1hetet otthon és egyből mentem dolgozni. Pedig megtehettem volna, hogy otthon ülök és vakarom a valagam, de nem tettem!!!! 22 éves vagyok 6éve vagyok együtt a férjemmel akivel 5éve élünk együtt és igen az első házassági évfordulonk után (ami már megvan) rá állunk a babaprojekbe, mert mi fiatal szülők szeretnénk lenni. Csak közlöm, hogy mindenünk meg van saját önerőből! Már csak azért sem fogadtunk el senkitől segitségett. A szüleim 42 évesek és büszke vagyok rájuk, hogy ilyen fiatalok, és bármiről lehet velük beszélni. Nem híném, hogy egy kamasz bármit is megszeretne beszélni a 60 éves szüleivel. Arról ne is beszéljek, hogy nagyobb esély van arra, hogy látom a dédunokáimat mint neked.

Azt gondolom akik 30felett szülnek az azért van, mert nem akarták feladni a kényelmes életüket, csak rá jöttek, hogy milyen hamar elmegy a kényelmes életük és nem akarnak öregen egyedül meghalni. Tisztelet a kivételnek akiknek más egészségügyi probléma miatt nem jött össze.

Kedves kérdező! Semmiféle képpen nem szülnék 30felett.

2016. jún. 26. 22:25
 54/70 anonim ***** válasza:
47%
Ui: soha nem érdekelt minket a bulizás,mert értelmetlen. barátainkkal tök jól elszórakozunk, és "csavarogunk". Puszi
2016. jún. 26. 22:28
 55/70 anonim ***** válasza:
77%

Már látom, hogy felesleges kiakadni az 51%-oson...

Vagy egy gagyi troll, vagy volt neki is valamikor párja, akinek szült is volna, de az feltételezem egy fiatalabbal félrement, így most minden fiatalt, pláne akinek időben sikerlt szülnie és kiegyensúlyozott élete van (nem úgy, mint neki) utál. Nem több, mint egy megkeseredett ember. Ismeretlenül is tiszta szívből sajnállak...

Minden jót kívánok neked.

Jogász, anya, feleség.

(kérdező, elnézést, hogy szétoffoltuk a kérdést.)

2016. jún. 26. 22:32
 56/70 anonim ***** válasza:
6%

Mi az, hogy 40 alatt nem akar gyereket? Ilyet is csak az ilyen karrierista pi***k mondanak aztán ne kiakadnak, hogy nem esnek teherbe.

Utolsó.

Nagyon fontos volt megemlíteni, hogy jogász vagy. Felvágós...

2016. jún. 26. 22:43
 57/70 anonim ***** válasza:
47%
Nem felvágós, de így az a gyökér 51%os be tudja azonosítani.
2016. jún. 26. 22:55
 58/70 anonim ***** válasza:
40%

És mit lehet arra büszke lenni,hogy a szüleid 42 évesek?

Akárhogy kapálózol a fiatalon szülés és az alacsony értelmi szint egyenesen arányos.

Egyedül meghalni?

Mindenki egyedül hal meg,senki nem kísér el.

A nagynéném a közelmúltban beteg volt,majdnem meghalt,a gyerekei pedig totál letojták.

Én szívesebben születtem volna egy olyan családba,ahol kiegyensúlyozott"öreg szüleim" lettek volna,akik nem szocpol miatt vállaltak gyereket,hogy a saját életüket megkönnyítsék!

Lehet nem élték volna meg a 30.születésnapomat a szüleim,de kiegyensúlyozott gyerekkorom lett volna.

Ha egész gyerekkorodban feszültségben élsz,mert a szüleid folyton stresszesek,mert agyatlanul vállaltak gyereket a semmire,akkor aztán sokra mész te azzal,hogy fiatalok a szüleid.

Olyan szülőkre tudnék büszke lenni,akik megalapozottan,tudatosan vállaltak gyereket,ahol a gyerekre nem vetítik ki a saját balfaasz döntéseiket...nem arra,hogy milyen fiatalok,aki erre büszke az egy ostoba ember...

Úgy is lehetnek fiatalosak,hogy adnak magukra és a korukhoz kell mérni a külsejüket.

Nyilván Pistike anyja,aki 17 évesen szültr fiatalabbnak fog kinézni,mint Janicsikáe,aki 35 évesen szülte.

Egy 42 évest a 42 évesekhez kell hasonlítani,nem az 57 évesekhez.

2016. jún. 27. 01:19
 59/70 anonim ***** válasza:
30%
Azt nem fogod fel,hogy 25 évesen is lehet kiegyensúlyozott alapokra vállalni gyereket.Ez a te szüleidnek nem jött össze,az csak egy dolog.Mi saját hitelmentes házba,jó munkába vállaltuk.Azt azért ne felejtsük el,hogy sok nő 35 felett már képtelen természetes úton teherbe esni,sok a meddő.Mert 35 felett már szerencsés valaki ha terhes lesz,40 felett meg már a csoda kategória.Te meg 51%-os fordulj pszichológushoz,viccen kivűl,szerintem szükséged van rá.
2016. jún. 27. 07:15
 60/70 anonim ***** válasza:

56!

Ahogy az utánad következő hozzászóló írta, nem felvágtam, csupán a beazonosíthatóságért írtam, hogy jogász. Mielőtt te is kötekedsz, talán olvasd el a korábbi hozzászólásokat, vagy ha megtetted, akkor próbáld meg értelmezni...Pancser.

51%-os, akkor tényleg jól gondoltam, hogy a te életed kisiklott, ezek szerint már a gyermekkorodban, így én is tényleg javaslom neked, hogy próbálj meg beszélni egy pszichológussal, komoly pszichés gondok vannak mögötted.

Minden jót mindenkinek.

2016. jún. 27. 08:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!