Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is elítélendő, ha...

Szerintetek is elítélendő, ha valaki sokszor együtt van a férjével terhesség alatt és után?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg, hogy ilyen témájú kérdéseknél le szokták pontozni azt, aki végig együtt volt a terhessége alatt a férjével. Meg azokat is, akik alig bírták ki a szülés utáni 6 hetet, és előtte is azért foglalkoztak egymással. Vagy akiknél gyerek "mellett" sem csökkent az együttlétek száma.

Szerintetek ez elítélendő vagy miért van ez?

2016. jún. 23. 18:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
A paráznaság csak akkor megbocsájtható ha gyerek születik belőle. Minden más esetben bűnös dolog, terhesség alatt szigorúan tiltott!!! De én ezért nem szoktam lepontozni, megkapja majd ezért méltó büntetését.
2016. jún. 23. 18:33
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Ezt én is észrevettem már itt, de szerintem semmi rossz nincs benne. Csak irigyek sokan, hogy másoknak a kapcsolat jó maradt a baba születése után is.
2016. jún. 23. 18:33
 3/14 A kérdező kommentje:
1-es valaszolo:))) lehet, tenyleg igy gondoljak:)))
2016. jún. 23. 18:36
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem elitelendo. Miért lenne az? Én nem láttam ilyet sehol. Olyat Igen, hogy azt írta a kérdező, ő nem varja/várta ki a 6 hetet. Na az nem egy felelős gondolkodású ember, de az ő élete
2016. jún. 23. 18:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem elítélendő. Nevetséges dolog emiatt elítélni bárkit is. Ha az állapota engedi terhessége alatt, miért ne? Bár a 6 hetet ajánlatos kivárni.
2016. jún. 23. 18:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem elítélendő, és ilyennel nem találkoztam. Olyat láttam, hogy valakit csúnyán leoltottak, mert nem várta meg a 6 hetet vagy annak ellenére élt szexuális életet terhesség, hogy az orvos eltiltotta tőle, vagy olyat, hogy valakit azért támadtak le, mert egy szobában szeretkezett a gyerekkel (és nem három hónapos csecsemőről volt szó). De szerintem ezek jogosak voltak. Azért az ösztönöknek tudjunk már megálljt parancsolni, ha kell.
2016. jún. 23. 18:42
 7/14 ede1219 ***** válasza:
100%

Az elején volt egy kis gond a párommal, 6 hétig csak a farkaspózt engedte a doki, de utána mehetett minden.

Amíg a babának és a mamának nem árt, és nem ellenzi a kismama sem, akkor nem elítélendő.

2016. jún. 23. 18:43
 8/14 A kérdező kommentje:
De nem a 6 hét ki nem várásáról van szó, hanem hogy ALIG bírta kivárni valaki es akkor lepontozzák. Nem személyes érintettség, csak nagyon feltűnő ez a jelenség itt és nem értem.
2016. jún. 23. 18:43
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Kedves elso, rettenetesen sz*r es frusztralt eleted lehet, ha ezt komolyan gondolod.
2016. jún. 23. 18:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
9# most én is azon gondolkodom,hogy poénnak szánta-e vagy ezt tényleg komolyan gondolta :D Ha az utóbbi,akkor itt nagy gondok vannak.
2016. jún. 23. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!