Szerintetek is elítélendő, ha valaki sokszor együtt van a férjével terhesség alatt és után?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy ilyen témájú kérdéseknél le szokták pontozni azt, aki végig együtt volt a terhessége alatt a férjével. Meg azokat is, akik alig bírták ki a szülés utáni 6 hetet, és előtte is azért foglalkoztak egymással. Vagy akiknél gyerek "mellett" sem csökkent az együttlétek száma.
Szerintetek ez elítélendő vagy miért van ez?
2016. jún. 23. 18:26
1/14 anonim válasza:
A paráznaság csak akkor megbocsájtható ha gyerek születik belőle. Minden más esetben bűnös dolog, terhesség alatt szigorúan tiltott!!! De én ezért nem szoktam lepontozni, megkapja majd ezért méltó büntetését.
2/14 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem már itt, de szerintem semmi rossz nincs benne. Csak irigyek sokan, hogy másoknak a kapcsolat jó maradt a baba születése után is.
3/14 A kérdező kommentje:
1-es valaszolo:))) lehet, tenyleg igy gondoljak:)))
2016. jún. 23. 18:36
4/14 anonim válasza:
Nem elitelendo. Miért lenne az? Én nem láttam ilyet sehol. Olyat Igen, hogy azt írta a kérdező, ő nem varja/várta ki a 6 hetet. Na az nem egy felelős gondolkodású ember, de az ő élete
5/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem elítélendő. Nevetséges dolog emiatt elítélni bárkit is. Ha az állapota engedi terhessége alatt, miért ne? Bár a 6 hetet ajánlatos kivárni.
6/14 anonim válasza:
Szerintem nem elítélendő, és ilyennel nem találkoztam. Olyat láttam, hogy valakit csúnyán leoltottak, mert nem várta meg a 6 hetet vagy annak ellenére élt szexuális életet terhesség, hogy az orvos eltiltotta tőle, vagy olyat, hogy valakit azért támadtak le, mert egy szobában szeretkezett a gyerekkel (és nem három hónapos csecsemőről volt szó). De szerintem ezek jogosak voltak. Azért az ösztönöknek tudjunk már megálljt parancsolni, ha kell.
7/14 ede1219 válasza:
Az elején volt egy kis gond a párommal, 6 hétig csak a farkaspózt engedte a doki, de utána mehetett minden.
Amíg a babának és a mamának nem árt, és nem ellenzi a kismama sem, akkor nem elítélendő.
8/14 A kérdező kommentje:
De nem a 6 hét ki nem várásáról van szó, hanem hogy ALIG bírta kivárni valaki es akkor lepontozzák. Nem személyes érintettség, csak nagyon feltűnő ez a jelenség itt és nem értem.
2016. jún. 23. 18:43
9/14 anonim válasza:
Kedves elso, rettenetesen sz*r es frusztralt eleted lehet, ha ezt komolyan gondolod.
10/14 anonim válasza:
9# most én is azon gondolkodom,hogy poénnak szánta-e vagy ezt tényleg komolyan gondolta :D Ha az utóbbi,akkor itt nagy gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!