1/10 anonim válasza:
Őszintén szólva, nekem egyik sem tetszik. De a Kornélia viselhető, vállalható. Az Aurélia kimondottan csúnya név szerintem.
2/10 anonim válasza:
Szerintem szépek, elegánsak. Becézni is lehet: Lia, vagy ha testvérek, akkor Nelli és Relli.
3/10 anonim válasza:
A Kornélia a kedvenc lánynevem, nagyon tetszik, ha egyszer lesz lányom, akkor így fogják hívni. Az Aurélia viszont nekem egyáltalán nem tetszit. Két dolog jut róla eszembe az aura szó és az Aurélió férfi név.
4/10 anonim válasza:
Az lenne a véleményem, hogy Pokorny Lia rajongók a szülők. :D
De amúgy a Kornélia kifejezetten tetszik, a másik nekem fura.
5/10 anonim válasza:
Én Kornélia vagyok. Gyerek koromban mindenki Andrea és Krisztina volt, akkor nem szerettem, de tini korom óta kifejezetten örülök neki. Sokan meg is jegyezték már, hogy szép név. Ráadásul német és angol nyelvterületen is gond nélkül kimondják.
7/10 anonim válasza:
Az "Aurélió" férfinév speciel elég ritka lehet, én most hallom először. Fura, hogy neked ez jut eszedbe róla.
8/10 anonim válasza:
Magyarországon nem adható az, hogy Aurélió. Ez nem valami valóságshowban volt valamelyik gyökér művészneve?
Aurél van az anyakönyvezhető nevek listáján.
9/10 anonim válasza:
Elég keményen hangoznak, nekem egyik sem tetszik.
Hasonlo nevek pl még a Krisztina is jobb szerintem, vagy Natália, Emília, Tamara, Nikoletta, stb
10/10 anonim válasza:
Nekem mindkét név nagyon tetszik, bár az Aurélia helyett az Aurórát választanám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!