Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jelentkezett valaki a Kasszand...

Jelentkezett valaki a Kasszandra Stúdió által rendezett szépségversenyre a kisbabájával? Megbízható nem kamu?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem a kislányommal fel is hívtak telefonon hogy kiválasztották 29 000-et kellene fizetni 2 részletbe +Budapestre kellen felutaznunk 2x is mert most pénteken vagy szombaton lenne egy fotózás nem tudom megérné e elmenni mi Békés megyében lakunk elég messze lenne nekünk sajnos.
2016. jún. 28. 16:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%
Hiába törölteted a hozzászólásokat...
2016. jún. 29. 20:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem én töröltem.Mégis hogy töröltem volna ki?
2016. jún. 29. 20:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem azt gondold át, hogy mi a célod a nevezéssel. Mi vonz benne a legjobban? Ha elsősorban szeretnél szép stúdióképeket, akkor jobban jársz, ha helyben elmész, biztos van ügyes babafotós a környéketeken. Ha szeretnéd, hogy modelladatbázisba kerüljön a gyermek, akkor van értelme az ilyesminek, de az szerintem inkább kisgyerekeknél játszhat, babáknál nem igazán.

Nekem ez jutott eszembe, ami talán segíthet eldönteni, hogy egyáltalán útnak induljatok-e.

:)

2016. jún. 29. 20:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen utolsó.A képek miatt is meg az is tetszett hogy bekerül az adatbázisba.Egyébként 2 és fél éves.az az igazság hogy amikor jelentkrztem azt hittem ez is olyan facebookos szépségverseny.a részleteket a telefonba mondták el.
2016. jún. 29. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem van velük tapasztalatom.. 7éves a kislányom, mikor ő volt 2,akkor itt a kisvárosunkban volt egy ilyen casting szerű valami . Le vittük a gyerekeket, ott ki kellett tölteni egy lapot, vittünk képet, a gyerekek egyesével bementek, ott pörögtek -forogtak, megnézték őket, aztán mondták, hogy 2-őt fognak kiválasztani, majd telefonálnak. Minket másnap reggel hívtak is, hogy kiválasztották a lányunk, ha minden ok,akkor ekkor meg akkor jönnek is a szerződést megkötni. Megbeszéltük az időpontot. Aznap másnak nem is szóltak (kis város, ismerünk mindenkit),másnap viszont hívták barátnőm, ő nem akarta mégsem, ezután felhívtak mást, ő sem akarta,és addig telefonálgattak,míg valakit nem találtak, aki bele ment.aztán eljöttek, kitöltötte a szerződést (párom dolgozott),és ki kellett fizetnem a felét előre. Oda adtam, aztán elmondták, hogy felkerül a kép adatbázisba,ahonnan reklámokhoz, meg mit tudom mikhez válogatnak gyerekeket, aztán fel kell menni pestre ekkor meg akkor.

Aztán párom kiakadt rajta, hogy előre minden számla nélkül kifizettem, aztán átbeszéltük az egészet, és úgy döntöttünk, hogy hagyjuk az egészet. Csalódást nem akarunk neki okozni,hogy ha nem ő nyer, meg jobbnak láttuk hanyagolni. Tök cikin éreztem magam, mikor felhívtam őket mert mondom szegények.... Hát aztán az elején olyan mézes mázos hangon beszélt a hölgy, de mikor megtudta miért telefonálok olyan bunkó lett,csak lestem. Aztán hisztiző hangon tájékoztatott, hogy vessek magamra,de elbuktam amit befizettem... Ez után aztán telefonálgattakkkörben addig, míg nem találtak helyettünk valakit.

Én tuti még egyszer nem kezdenék bele. Nagy lehúzás azok szerint is, akik végig csinálták.

2016. jún. 29. 21:05
 16/17 anonim válasza:
A 10 hónapos kislányomat nevezte be. Másnap már hívtak, hogy a többszörös túljelentkezés ellenére is bejutott. (már ez a szöveg is fura) Pesten lenne egy portfólió ami 36 ezer most akciósan. Persze lehet részletben is. A fotózáshoz három különböző színű és stílusú ruhát kellene vinni. Kb.: 100 db kép lesz amiből 16 darabot kapunk meg amit saját magunk kell kiválasztani. Egy kinagyítottat is saját kiválasztás az megy a szépség versenyre. Majd utána egy hónappal a szépségversenyben is benn van. Mi még a fotózára sem mentünk el. Ez egy nagyon drága fotózás meg szórakozás, de igazából semmi nem lesz belőle.
2019. jan. 3. 09:08
 17/17 anonim válasza:
Az én lányom is bekerült. Szerintem csak lehúzás. 300 embert behívanak 2-3 havonta van szépségverseny. Aztán senki nem kap semmilyen munkát. Igen vagy egy kettő kivétel mint aki a jóban-rosszban volt 20 másodpercig de ennyi. Millióbol egy. A többi pénzt meg zsebre teszik.
2019. jan. 3. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!