Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Nem lesz ez...

Ti mit tennétek? Nem lesz ez már igy késő?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok van két gyermekünk 3 éves és 6 éves . Sajnos munkahelyem nincs egyelöre sajnos de remélem hamar lesz . Férjem jol keres anyagi gond nincs . Szeretnék még egy gyermeket . de most. Férjem azt mondta

menjek el minimum egy évet dolgozni hogy kapjak majd pénzt és ugy jöhet majd a harmadik. De nem késö 35 éves korba szülni? Ti hallgatnáto a férjetekre ebbe az esetbe, ti is helyeselnétek??

2016. jún. 29. 09:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan igaza van a Férjednek....én a 2.-at szültem 35 évesen,és közel a 40-hez a 3.-at.
2016. jún. 29. 13:13
 12/13 anonim ***** válasza:

A férjedre hallgass.

Az elsőt 29 évesen, a másodikat 25 szültem, most 38 éves vagyok, októberben jön a 3.

Mindegyik gyerek után visszamentem dolgozni, (sőt, még most is dolgozom), pedig nekem is jól keres a férjem.

Hidd el, biztosabb a megélhetésetek, ha elmész dolgozni, ráadásul sok esetben jót is tesz egy kis "levegőváltozás", kizökkenni a gyerekek ellátásából adódó rutinból.

2016. jún. 29. 13:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért kell a férjedre hallgatni, mert ez közös döntés. Ha ő egyáltalán nem akarna soha többé, akkor is az lenne, hiszen a legkisebb közös nevezőt kell keresnetek a döntéseitekben.

Menj el dolgozni, egyrészt hasznosnak érzed majd magad tőle, lesz saját kereseted, ami tök jó dolog! És a férjed is ezt szeretné. Esetleg kiegyezhetnétek egy 4 órás munkában, ha nagyon nem szeretnél dolgozni és a férjednek ez így elég. Attól függ, a férjednek mit jelent az, hogy kapsz majd pénzt. Neki elég, ha mondjuk 40-et kapsz a GYES helyett? Vagy max GYED-et szeretne, ha kapnál? Mert ahhoz 8 órás munka kellene.

2016. jún. 29. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!