A Berci becenév mennyire kutyanév, illetve gyerekes név?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 22:15
1/13 anonim válasza:
nagyon :D na de gondolom nem becenevet adsz a gyerekednek, nem? Bercel pl. szerintem teljesen vállalható egy felnőttnek is, és az anyja miért ne becézhetné a 60 éves bercelt bercikének? :)
2/13 anonim válasza:
Egyáltslán nem kutyanév szerintem, kifejezetten kedves, szép BECENÉV.
Bertalanként anyakönyvezném :)
3/13 anonim válasza:
Szerintem sem kutyanev, akkor a Marci mar inkabb az, bar lehet csak azert, mert a mi kutyank Marci.
4/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nem kutyanév, de nekem egyik első kedvenc gyerekkori olvasmányom volt a Bertalan és Barnabás, ami két egyforma tacskóról szól, nem tudok elvonatkoztatni, eszembe jut, ha hallom. Főleg amikor ikreknek adják pont ezt a két nevet, nem rég volt ilyen kérdés itt. Mondjuk nekem amúgy sem tetszik, nem is adnám függetlenül az én emlékeimtől.
5/13 anonim válasza:
Ennyi erővel bármi lehet kutyanév.
Pl az én nevem is lehetne,mert az osztálytársam kutyáját Boginak hívták:D
De ebből nem kel ügyet csinálni.Nem én kaptam a kutyáról a nevet,hanem a kutyának adtak ember nevet.
6/13 anonim válasza:
hat oszinten mindket szomszedunk kutyaja Berci ;)) de ez onmagaban nem gatolna meg hogy a gyerekemnek adjam ezt a nevet bar nekem a Bertalan nem tetszik, a Bercel elmegy de zavarna hogy nem tudom becezni anelkul h a ket kutya felfigyelne....mondjuk a lanyom meg Róza lett (Rozi) es a 3. szomsed kutyaja Rozi:)))
7/13 anonim válasza:
Nekem nem egy allat jutna eszembe rola, mert van egy ilyen baratom akit igy becezunk. Nyugodtan hasznaljatok :)
8/13 anonim válasza:
Én meg Bertalan nevű kutyát ismerek, akit sose hívnak Bercinek, biztos, mert olyan "komoly" feje van :) Aranyos név a Berci, teljesen rendben van!
9/13 anonim válasza:
Nem így hívták a Barátok köztben a kutyát? Még esküvője is volt :D
Nekem kutyanév. De a Dorka is :o Meg még jónéhány... de van, akinek a kutya egyenértékű a gyerekkel, szóval nem biztos, hogy ez ad hozzá bármi negatív érzést... csak hát nekem nem jön be.
Amúgy Berci lehet Bertalan, Bercel, Berec, Bertram, Bernát (na jó, ez már önmagában is "kutyás")... és koránt sem biztos, hogy "bercizni" fogják.
10/13 anonim válasza:
Nekem Bercelnek hívják a kisebbik fiamat, Bercinek becézzük. Pont ez volt a félelmem nekem is, hogy kutyabőr, de nem. 2 éves már, de még soha, senki nem asszociált kutyanévre, ha meghallotta, hogy hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!