Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Új keresztnév engedélyeztetése?

Új keresztnév engedélyeztetése?

Figyelt kérdés

Van 4 név, ami nagyon tetszik, de még egyik sem hivatalosan elfogadott. Szerintetek lehet kérvényezni, hogy majd így nevezhessük el a kislányunkat?

Katara / Janessza / Szaffia / Vella

2016. jún. 30. 15:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az Ellátás név is gyönyörű, de 'e' betűs vezetéknévhez nem szeretnénk azt adni. Bellán is gondolkoztunk, de ma már nagyon elcsépelt név lett a twilight miatt.
2016. júl. 2. 14:27
 12/17 A kérdező kommentje:

A Janesszát Nesszi-nek becéznénk.

(Pont mint a twilight-os Renesmee 'Nessie'-t)

2016. júl. 2. 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Negyed órát gondolkodtam, mi az az Ellátás név. Aztán rájöttem, hogy neked is be van kapcsolva az automatikusan szöveg javítás😀 Szóval tényleg jó név az Ella, de e-re végződő vezetéknévhez tényleg nem a legjobb.

Én éltem külföldön, ismertem ott Janessa-t, de Kathara és Dafia név is van Kanadában. Veela/Vellah név is van külföldön, meg a Harry Potterben is vannak vélák 😁 szóval nincs új a nap alatt...

Ha egyedi nevet szeretnél, ilyesmit javasolnék: jstsbvfakalymgagakbaralybahalcweakmsvslnsvala

2016. júl. 2. 15:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Janessza?!Bakker,az úgy hangzik,mintha Jancsika lenne!Vagy Janeszka(vagyis Jánoska)Ne máááár!Röhejes!
2016. júl. 2. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Vella semmiképp mert hajfesték márka... csúfság tárgya.
2017. febr. 23. 16:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Pedig az Ellátás naggggyon komoly és teljesen beillik a sorba, van akkora menci, mint a Katara meg a Janessza!!! Csak így tovább!! :D De ha már így belegondolok, hmmmm, Menci is lehetne, nem?? Várjatok, lesznek még ötleteim! ;)
2017. márc. 7. 08:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a Janessa igen is szép név, nálunk Kanadában teljesen megszokott
2017. márc. 7. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!