Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabával ti elmennétek...

Kisbabával ti elmennétek rokoni találkozóra úgy, hogy a házigazdának vírusos fertőzése van?

Figyelt kérdés

Hétvégén mennénk rokonokhoz egy hat hónapos babával. Kiderült, hogy a házigazdát egy hányós-hasmenős vírus döntötte le a lábáról, jelenleg láza is van.

Ti elmennétek?

Nem távoli rokonokról van szó, egyébként is szoktunk három-négy havonta találkozni.

2016. júl. 1. 10:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2016. júl. 1. 11:19
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Szeretnéd, ha a hat hós babád annyit hányna, hogy a kórházban infúzióra kössék? Egyikőtök se menjen!!!
2016. júl. 1. 11:20
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Eszembe nem jutna, kisbaba nélkül sem s vendégeket se hívnék, ha ilyen beteg lennék. Ez nekem elég egyértelmű.
2016. júl. 1. 11:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy mennék. Egy 6 hónapos még kórházba is kerülhet egy hányós-hasmenős vírus miatt.
2016. júl. 1. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem...
2016. júl. 1. 11:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem. Az ilyen vírusok egyébként a tünetek elmúltával is képesek fertőzni még egy ideig. Nekem 5 hónapos a babám, tuti nem vinném. Nincs beoltva rota ellen, de ha be lenne, akkor se, mert a rota csak egy a sok közül, a házigazdának egyáltalán nem biztos, hogy pont az van, egy csomó minden más miatt is lehet.

Egyébként baba nélkül sem mennék, nekem sem hiányzik egy ilyen vírus, meg szerintem senki épeszű ember nem vágyik ilyenre.

2016. júl. 1. 14:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennénk!!
2016. júl. 1. 14:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha a hazigazda beteg hogy nem fujja le a bulit???kizart hogy elmennek....
2016. júl. 2. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!