Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti férjetek is ezen a...

A ti férjetek is ezen a véleményen van?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy jó helyre írtam a kérdésemet..

A férjem nem nagyon van oda a gyerekekért, és ma volt szerencsém,hogy ezt őszintén el is mondta. egyébként ebben a hónaptól kezdünk próbálkozni a babaprojektel.

Erről a kijelentéséről sokat és őszintén beszélgetünk és arra jutott, hogy igen is szeretne gyereket, de nem tudja, hogy miért, de kinem álhatja a gyerekeket. Ő úgy gondolja, h a sajátját biztosan nagyon szeretné és eltudná "viselni". De azért egy kis félsz benne van és bennem is van, mert nem tudom 110%- osan, h hogyan fog viszonyulni a gyerekünkhöz.

Ha elmegyünk a boltokba és meglátunk pár gyerek cuccot akkor mindig mondja, hogy ez meg az lesz a gyerekünknek meg ide meg oda fogjuk vinni még ha beledöglik is.:)

A férjem apja se tud mit kezdeni a gyerekekkel.

Végülis az lenne a kérdésem, hogy ha a ti férjetek is ilyen véleményen volt, és lett közös babóca akkor mennyire változott meg a véleménye,viselkedése? Vagy egyáltalán utána,hogy viszonyult a gyerekhez? Nektek ilyen esetben mi a tapasztalotok?

#gyerekvállalás #Férjemmel
2016. júl. 4. 13:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%

Szia.

Az en ferjem is utalja. Ahogy bognek , rosszalkodnak utban vannak.. foleg a boltokban , nyilvanos helyeken. Bosszantja a sok gyerek.

De latni kell azt a tekintet amikor az unokahugat vagy a keresztfiat meglatja. Elolvad , godnoskodo lesz, nevet ha hisztiznek. :)

A mienket imadni fogja. Es a te ferjed is a tieteket! Vannak ilyen pasik. Ezvan.:)

2016. júl. 4. 13:58
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Az én férjem mindig oda meg vissza volt a gyerekekért...én viszont nem, sőt kifejezetten idegesítettek. 3 gyerekünk van :) Imádom őket, a türelmem stb határtalan ha róluk van szó,de mások gyerekeivel továbbra se igazán szimpatizálok és továbbra se tudok elolvadni idegen babáktól.
2016. júl. 4. 14:01
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Masodik vagyok.

Sztem talan meg normalis is az h masokehoz nincs mindenkinek turelme. Keves embernek van mas gyermekèhez türelme. Van aki ezt elhallgatja van , aki nem. A lenyeg, hogy a sajatunkhoz van es legyen

2016. júl. 4. 14:11
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :) a családba is van 2 kisiskolás gyerek, de nem nagyon van oda értük.

Amikor azt mondtam, hogy akkor várjunk a gyerekkel pár évet, hogy lelkileg felkészüljön rá azt mondja, hogy szó se lehet róla, nem szeretné hallogatni. :) na mind1 elég érdekes férjem van.:D

2016. júl. 4. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem szeretem a gyerekeket. Idegesitenek. A sajatomat imadom! A ferjem imadja a gyerekeket es a mienknek is nagyon jo apja:)
2016. júl. 4. 14:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Édesapám legtöbbször utálja más gyerekeit. Elkényzetett, hisztis, szemtelen sok szerinte. A sajátjait viszont imádja. Magától fürdetett, sőt még tisztába is tett engem. Mesélt és játszott velem. Nem is kívánhatnék jobb apukát :)
2016. júl. 4. 14:41
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Hidd el kedves Kerdezo! Imadni fogja a sajatjat! Ez a lenyeg!:)
2016. júl. 4. 14:56
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Én is ilyen vagyok nő létemre ki nem állhatom a gyerekeket, de a fiam imádom
2016. júl. 4. 15:09
 9/12 A kérdező kommentje:

8-as ÁMEN.:D úgy legyen ahogy írtad. :)

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!:) most, h így gondolkoztam eszembe jutott, hogy a szomszéd kisfiút "elviseli" , mert ha meglátja akkor a maga módján megpróbálja nyúzni a picikét (2,5éves) fura módon a gyerek is kedveli a férjemet. Na talán nincs minden veszve. :D

Még1szer köszönöm szépen mindenkinek!

2016. júl. 4. 15:27
 10/12 anonim ***** válasza:
31%
Igy lesz. Hidd el!:) csak ne szoruljon hatterbe a gyerek miatt!:) sem o sem a szex. Sem a torodes :)
2016. júl. 4. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!