Ti mit vennétek?
Sogornomet felhivtam mit vegyek a 2,5eves lanyanak a nevnapi kertipartijara? Penzt akartunk adni de balesetunk volt es penzt vesztettunk. Azt mondja mindene megvan lepjem meg valami aprosaggal.
Tenyleg mindene megvan...:/ otletek?? Valami mokas frappans, otletes?
Én nem vennék valamit hanem készítenék. Ez nem opció?
Egy horgolt öltöztethető baba, vagy egy horgolt vagy kötött kisruha,első, szoknya valami, Vagy akár varrott ha varrni tudsz és horgolni nem.
Anyukám a lányomnak készít most nagyon édes öltöztethető horgolt babát. Első körben elég a baba meg egy garnitura ruha és a többi ünnepre mindig kaphat hozzá plusz kiegészítőt.
Ha netről rendelsz fonalat (ha nincs otthon) meg töltőanyagot akkor pár ezerből megúszod.
Egy kis felső vagy szoknya még kevesebből megvan mert nem kell hozzá töltőanyag.
Vagy dekopázsolhatsz neki kis ékszeres ládikát (szalvéta plusz fa ládika, esetleg egy kis csillámpor és rögtön nagyon csajos. Gyűjtheti benne az apróságait.
Megmég ezer egy dolog van a neten tudsz keresgélni.
Elso koszonom jo otleteket adtal.
2# nekedis ment a zold. De sajnos pörgetni fogunk a heten, es szombaton van a kerti zsùr. Nem lesz idom. Karacsonyra biztos kap valamit ami kèzzel kèszített.:)
Szerintem egy szép kis nyári ruhácskával nem lehet mellényúlni. :) Esetleg vannak ilyen korona + varázspálca készletek fillérekért, az ilyet is szokták szeretni a kislányok.
Ha tudjátok, mi a kedvenc meséje, akkor abból is meglephetitek a kedvenc katakterét ábrázoló plüssfigurával/babával. Vagy vegyetek szimplán egy jobb vízipisztolyt, annak is biztosan örülne a nagy melegben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!