Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A tejfölt miért csak késôbb...

A tejfölt miért csak késôbb lehet bevezetni, mint mondjuk a kefirt vagy a joghurtot?

Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:
53%

Mert nagyobb a zsír tartalma. A tejföltől min. 12%osvan, a joghurt max 3%os zsírtartalmú. A tejszín ugyanez a kategória, azis 10%os zsírtartalmú minimum.


Fokozatosan kell bevezetni a zsíros ételeket a gyerek életébe, mert neki is folyamatosan fejlődik a zsír lebontásához szükséges szervek (epe, hasnyálmirigy, stb)


Én úgy tudom így jön sorba:


Tej

Joghurt

Kefír

Maegarin

Tejszín

Sajt

Tejföl


És mindegyikből a legalacsonyabb zsírtartalmúval kell kezdeni.

2019. nov. 13. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2019. nov. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!