Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Bebiételnél előkét hasznaltok?...

Bebiételnél előkét hasznaltok?És az nyilván tiszta pürés lesz,majd azonnal mossátok?Ha napi 3x eszik bebiétel 3x moassatok az elokét?

Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 18:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Az előke semmire se elég. Pelust kötöttem a nyakukba, vagy próbáltuk azt a peremes műanyag előkét, esetleg az ujjas belebújós változatot. És nem, nem feltétlenül cseréltem minden kaja után, csak ha vállalhatatlan lett. De este kuka, volt elég, hogy ne kelljen naponta mosni.
2023. máj. 9. 18:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Sikalni kell sajnos,mert nem jön ki sima mosassal.Lehet befogok ehhez pár színes textilpelust és az csak arra lesz,aztán kimos a gép belőle annyit amennyit.
2023. máj. 9. 18:23
 3/13 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, ezt nem kell sikalni, csak lemosni

2023. máj. 9. 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem használtam előkét,hanem ahogy írod,befogták pár textilpelust,és azt simán csak mostam.Nem érdekelt,hogy nem jön ki teljesen,úgyis 1 MP múlva tiszta dzsuva volt a következő evésnél is.Nyáron pedig egyszál pelusban evett,majd a kádban mosdás,ruha vissza. Nyilván ez akkor,mikor itthon voltunk,mikor kirándultunk,vagy valahova mentünk, akkor a textil pelusba csomagolás volt a megoldás.
2023. máj. 9. 18:28
 5/13 anonim ***** válasza:

Ikeas letörölhetőt hasznàltam

Amit mostam is..

2023. máj. 9. 18:31
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Az utolsó dolog, ami érdekel, hogy az eleve ledzsuvázásra szánt textil foltos marad :D
2023. máj. 9. 18:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk szilikon van,csak lemosom, én szeretem. Van pár textil pelenka ugyanígy ami erre a célra van itthon, abból mindig rakok azért az ölébe is egyet pluszba.
2023. máj. 9. 19:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem használok textil előkét…dm-es ujjas előkét vettem, arról letörölhető a kaja.
2023. máj. 9. 19:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ikeas letorolhetot hasznaltunk mi is.
2023. máj. 9. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ikeásra még egy szavazat! 3. gyereknél vettem ilyet, és hát tudtak újat mutatni. Nagyon puha, letörölhető, ha kimosom, akkor is hamar szárad. Tényleg a legjobb.
2023. máj. 9. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!