Bolognait ehet egy közel 9 hònapos baba?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A legtöbb helyen itt is és Facebook csoportokban is legtöbbször olyannal találkozom, hogy 7 hónapos korra már ki van váltva étkezés, 1 éves korára csak reggel és este eszik tápszert. Engem most pont a másik oldal érdekel, akiknél nem így volt? Mikorra sikerült...
Úgy tudom 4 és 6 hónap közt kell elkezdeni amikor a baba készen áll rá (tudja tartani a fejét, érdekli az étel stb) függetlenül attól, hogy tejes vagy tápszeres. Viszont a védőnő úgy mondja, hogy tápszeres babánál 4 hónaposan kötelezően el kell kezdeni a hozzátáplálást...
Azért tettem idézőjelbe, mert nyilván kevésbé sóz ilyenkor az ember, és utólag sózza jobban a felnőtteknek, de az érdekelne, van-e, aki már a hozzátáplálás kezdetén így adta, vagy csak később, és mikor?
Mármint a kiolvasztottra gondolok. Szeretnék idő spórolás miatt fagyasztani, de ha 10-ből 9-en azt mondjátok, hogy nem eszi meg, akkor nem is bajlódok vele. Ti külön szoktatok fagyasztani mindent és kiolvasztás után kombinálni, vagy akár páros kombinációkat egybe? A...
Tegnap kezdtük a hozzátáplálást répával. Tegnap még kb csak nyalta, de nem nyelt belőle, ma már nyelt is kicsi kanálnyi mennyiséget. Ez volt 9 órakor. Lêtezik, hogy a délután 1 órás kakijában véltem felfedezni kicsi répát? Vagy odaképzeltem? Kifejezetten narancssárgás kisebb darabok voltak.
Esetleg gyümölcsöt zöldséget néha magába, de egyébként csak üvegeset?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!