Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Humana tejdesszertet elsőre...

Humana tejdesszertet elsőre hogyan?

Figyelt kérdés
A lányom lassan 8 hónapos lesz, de még nem vezettem be a tejtermékeket (se a túrót, se a joghurtot, semmit). Vettem viszont olyan Humana tejdesszertet, amire az van írva, hogy 6 hónapos kortól adható. Ez olyan mint a tejpép, amit már eszünk, azaz nem kell bevezetni, vagy inkább olyan mint a joghurt, vagyis szükséges a lépésenkénti adagolása?

2014. máj. 12. 18:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez babajoghurt,sok köze nincs a tejpéphez hy megszagolod ,mint a rendes joghurt. Én mondjuk kecskeméti babajoghurtal kezdtem amiben 2fél gyümölcs van 190grammos üveg. Elsőre benyomta az adahot,azóta simcs(koppkopp) semmi allergiás tünete ,ekkor volt 7hónapos! Bár lehet hogy ha fokozatosan akarod bevezetni akkor a humana nektek jobb mert az csak 100grammos :) Én nem 3 kanalazgatok/kanalazgattam ,ha megeszi /megette az egy adagot akkor egészségére! 10hós
2014. júl. 2. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!