17hó babának milyen formában adtok almát?
Figyelt kérdés
Úgy èrtem,hogy gerezdekbe,fözve,nyersen...stb.2014. máj. 13. 18:25
1/9 anonim válasza:
Megpucolom, és kis szeletekre vágva elrágcsálja.Nyersen.
2/9 anonim válasza:
Attok?? :)
Így ahogy soroltad.
Sokszor mikor reszelem neki a joghurthoz, kap 1 szeletet amit elrágcsál.
Sülve csak akkor adtam neki, mikor tepsis csirke mellé tettem almát, abból evett.
3/9 anonim válasza:
Meghámozom és kezébe adom...(17 foga van)
4/9 A kérdező kommentje:
oda merjem adni nyersen neki?Mèg csak 6 foga van.
2014. máj. 13. 18:46
5/9 anonim válasza:
Persze, hogy adhatod neki nyersen. Ennyi fogacskával már simán elrágcsálja.
6/9 anonim válasza:
Az én lányomnak nem volt foga még 10 hónaposan sem, de a krumplis tésztát simán "elrágta". Legalábbis imitálta a rágást.
Semmit nem fogadott el turmixolva, mindent rágni akart.
7/9 anonim válasza:
8 foga van, 15 hónapos a fiam. Megpucolom és kis szeletekre vágom, simán megeszi.
8/9 anonim válasza:
Az én fiam 14 hónapos, egy igazi kis rágóbajnok! Elcseni az almát, és elkezdi enni héjastul. A héját van, hogy kiköpi, de sokszor lenyeli. És 6 fogacskája van.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!Màr règóta eszik mindent,ami darabos.Söt mindent egybe kell odaadnom neki,hogy ö haraphassa le.Rèpàt,krumplit,stb.Eszik tèsztàs,rizses kajàkat is,villàval mint mi.Banànt egybe adom neki.Kekszet stb.Csak az almàt nem mertem mert fèlek megakad a torkàn,ha nem ràgja meg rendesen.De megprobàljuk!
2014. máj. 14. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!