Lassan 1 éves a kisfiam és nagyon jön a foga alul olyan szinten hogy nem is alszik nappal de még éjszaka se.Nem használnak se a foginygel de még a nurofen se. Ilyenkor mi lehet még adni neki? A hűtőt rágokat nem szereti.
Figyelt kérdés
nov. 3. 00:38
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Hát, pedig ezzel kimerítetted szerintem. A hűtőrágókát az enyém se szereti, ha nagyon nincs más, néha ráfanyalodik, de csak, ha nem hűtött 🤷🏼♀️A Dentinox nekünk bejött, ha az se elég, akkor pár csepp Flamborint szoktam. Napközben meg, ha nem alszik, hagyd neki, hogy rágjon bármit, ami nem veszélyes. Az enyém is zoknit szokott, meg ilyen hülyeségeket, rágókát véletlenül se. Én már elengedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!