Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Majus 29-en visszamondtam a gyest, hogy a ferjem igenyelje meg a gyedet. A kervenyben januari datumot adtam meg, hogy attol kezdve szuntessek meg a gyest (ilyenkor kuldeniuk kellett volna egy visszafizetesi kerelmet, hogy a gyest visszafizessem, majd utana egy osszegben kiutaljak a gyedet), de a hatarozaton majusi datum szerepel, hogy akkor szuntetik meg. Hivtam az ugyintezot, aki jelzett is ezzel kapcsolatbam, de azota sem kaptam semmit, igy mefint felhivtam oket es majd keresni fog a megyei kormanyhivatal. Csak az a baj, hogy kozben letelt a 6 honap, igy a januari gyedet buknank emiatt, nem a mi hibankbol. A ferjem munkahelye intezi a gyedet, es nem fognak tudni mit kezdeni ezzel. Mi ilyenkor a teendo, hogy javitjak ezt ki, megoldjak, hogy megis megkapjuk a januarit is?

júl. 3. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Megkapjátok a januári gyedet is, hiszen a benyújtás napja számít. Ha az belefért a 6 hónapba akkor rendben lesz.

Az ügyintézési idő elnyúlása nem számít.

júl. 3. 14:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"...januari gyedet buknank emiatt, nem a mi hibankbol."

Hát mégis kinek a hibája májusban végén lemondani a gyest, ha januártól akartátok a gyedet kapni?

júl. 3. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy leközelebb időben intézkedsz nem visszamenőleg az utolsó utáni pillanatban.
júl. 3. 15:07
 4/10 A kérdező kommentje:
En meg benne voltam az idoben! 6 hora visszamenoleg lehet kervenyezni. De az ugyintezo rossz datummal irta meg a hatarozatot, miszerint csak majusto mondom le. Igy most kicsusznank emiatt....
júl. 3. 18:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Mármint azért csúszunk ki, mert emiatt elhúzódik a folyamat, javítani kell a dátumot. Ez nem az én hibám.
júl. 3. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem, nem azért csúszol ki. Azért csúszol ki, mert nem januárban jutott eszedbe lemondani.
júl. 3. 18:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy. Itt ilyen vicces emberek vannak ugy latszik. En szabelyszeruen jartam el, hataridon belul. Hogyha a legutolsó napon adom be a kérelmet, akkor is szabályszerűen járok el. Itt bizony az ügyintéző hibázott. Szóval a kérdésemet nem sikerült megérteni, megismétlem: ilyen esetben mi van, hogyan megoldható, hogy megkapjam a januári gyedet?
júl. 3. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk ùgy, hogy dolgozni kellett volna:D nem most szenvedni és még csedet is kaptál volna, de csak volna
júl. 5. 20:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Hat ember te nem vagy normalis. Nehogy felvegyel semmilyen tamogatast, dolgozzal csak, helyettem is. 😅
júl. 7. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Te nagyon sötét vagy 😅 miért dolgoznék helyetted? Cseden vagyok 😁
júl. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Vinted. Eladtam egy cipőt. A vevő megreklamálta a méretet hogy jelentősen eltér.. Pedig én mindent közölzem. Ilyenkor tőlem vonnak le pénzt? A...

Buktam a cipőt, de remélem még nem fognak lehúzni egyenlegböl! Illetve ha 0Ft egyenlegem volna? Ilyenkor a pénz részét a vevő bukja? Nem kértem a visszaküldést..

Vintedes csomagot úgy adtam fel véletlenül a Foxpostban, hogy nem írtam rá semmit. Ilyenkor mi történik?

Ideges vagyok miatta, de 2 nap után, 8.próbálkozásra végre volt szabad fiók, és kiment a fejemből, hogy nincs rajta cím, gyorsan betettem... Járt már így valaki? Ilyenkor mi van?

Gyakran felteszik állásinterjún azt a kérdést, hogy ismeri e pl.: az excelt ás használni tudja e? Ilyenkor milyen választ várnak?

Természetesen évek óta használom a munkában nagyon sok mindenre. De mikor azt mondják, hogy mondjak példát, vagy soroljam fel, hogy milyen függvényeket ismerek akkor itt az alap függvényre gondolnak, vagy mire? Mindig megfog ez a kérdés, és zavarba hozz.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!