Ilyenkor mi van?

válasza:Megkapjátok a januári gyedet is, hiszen a benyújtás napja számít. Ha az belefért a 6 hónapba akkor rendben lesz.
Az ügyintézési idő elnyúlása nem számít.

válasza:"...januari gyedet buknank emiatt, nem a mi hibankbol."
Hát mégis kinek a hibája májusban végén lemondani a gyest, ha januártól akartátok a gyedet kapni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Buktam a cipőt, de remélem még nem fognak lehúzni egyenlegböl! Illetve ha 0Ft egyenlegem volna? Ilyenkor a pénz részét a vevő bukja? Nem kértem a visszaküldést..
Ideges vagyok miatta, de 2 nap után, 8.próbálkozásra végre volt szabad fiók, és kiment a fejemből, hogy nincs rajta cím, gyorsan betettem... Járt már így valaki? Ilyenkor mi van?
Természetesen évek óta használom a munkában nagyon sok mindenre. De mikor azt mondják, hogy mondjak példát, vagy soroljam fel, hogy milyen függvényeket ismerek akkor itt az alap függvényre gondolnak, vagy mire? Mindig megfog ez a kérdés, és zavarba hozz.
Jól gondolm? És nem is cserélik másik fajtára ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!