Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hetedikes gyerekek szülei,...

Andi0318 kérdése:

Hetedikes gyerekek szülei, mennyire stresszeltek ti, vagy a gyerekeitek év végi eredmnyek miatt?

Figyelt kérdés
márc. 6. 13:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Én nagyon. Talán túlzottan is. A gyereknek is fontos, de azért szeret lustálkodni.
márc. 6. 13:19
 2/20 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak mi vagyunk feszültek emiatt.. :-D
márc. 6. 13:37
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Olyan szempontból feladtam, hogy akármit csinálok, helyette nem javíthatok a bizonyítványán. De amúgy meg nagyon, mert a háromból az egyetlen gyerkőcöm, akinek reális esélye van egy erős gimire, de ha ennyira lusta marad, nem tudom, hová fogják felvenni. :(
márc. 6. 13:42
 4/20 A kérdező kommentje:
Sajnos, én is azt látom, hogy nem szokták meg a tanulást. Nekünk tavaly pl fél évig nem volt matek, nem volt tanár. Kb semmit se tanultak összességében. Nyáron megint semmi, majd bejött a három új tárgy, plusz hozni a felvételi tárgyakat, nagyon nehéz. Jó lenne, ha a suliban is, valahogy motiválnák őket, mert itthon hiába papol az ember..
márc. 6. 13:49
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem stresszelek sem én sem ő.
márc. 6. 14:20
 6/20 anonim ***** válasza:
37%

Magántanár. Mi matekból és magyarból is járatjuk.

És a legjobb, hogy kérte, hogy angolból is mehessen nyáron. Ő is érzi, hogy ennek tétje van.

márc. 6. 21:21
 7/20 anonim ***** válasza:
48%

Matekból jár a fiam matektanárhoz a régi matektanárjához, de nem a felvételi miatt, hanem mert imádja a matekot meg a tanárt.

Matek felvételiket már most sorra hibátlanra írja.

Magyar tanárt viszont kéne keresni, mert a magyar felvételi nagyon szarul van mindig összeállítva. Angolra majd nyáron megy, bár az nem fontos a felvételinél. Nyekes gimibe megy.

márc. 6. 21:33
 8/20 anonim ***** válasza:
37%

Én kegyetlenül, a gyerek nem. Legalábbis nem mutatja. Most volt osztályváltás is, jobb osztályba került. Néha én is feladom, mert úgy vagyok vele, mint a hármas válaszoló. Az írásbelit megcsinálja, de a szóbeli katasztrófa. Ő sem tanulta meg, hogy minden órára készülni kell. Jár angol és matek tanárhoz, de nem sok eredménye van. Tudja, mit akar magával kezdeni, melyik suliba akar menni, mi érdekelné, de a jegyei alapján nem biztos, hogy sikerül. Mégsem hajlandó küzdeni.

A matekkal pl le van maradva, mert 3 év alatt a harmadik tanárt kapták. Leül a házihoz, nem érti, és nem tudod elmagyarázni neki, hanem hisztizve közli, hogy beír valami tippet, és kész. Majd lesz valami. Amit nem értek, mert én is és az apja is szívesen segítünk mindenben, ha kéri. Jelentkezik versenyekre is ( matek, angol, nyelvtan, stb), de azokkal is így van. Mintha nem fogná fel, hogy tétje van. Ráadásul ő még rá is görcsöl, szóval amit tud, annak is elfelejti a felét.

márc. 7. 02:52
 9/20 A kérdező kommentje:
És azt tudjátok, hogy a kiválasztott suliban milyen átlag szükséges? Mondjuk az pozitív, hogy legalább érdeklik a versenyek.. Legalább megy. :-)
márc. 7. 08:56
 10/20 anonim ***** válasza:
51%
9-re, a sulinavigator.hu-t nem használod?
márc. 7. 10:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!