Kell aláírnotok bármilyen papírt, hogy engeditek, hogy a gyereketek szerepeljen olyan képeken, amit az iskola készít rendezvényeken/eseményeken/csak úgy és kirakja az iskolának Facebook oldalára? Ha igen, mikor és milyen gyakran kell aláírni?
Figyelt kérdés
nov. 1. 19:46
1/13 anonim 

válasza:

válasza:Igrn kellett. Az óvodában is, ott azt hiszem minden év elején, az iskolában pedig beiratkozáskor vagy év elején?! Szóval a lényeg, hogs a suliban csak 1x kellett ilyet alá írni és kész.
5/13 anonim 

válasza:

válasza:3: Nálunk nem. Mármint egy hónapban ha van 4 alkalom akkor 4x kell alairnotok?
8/13 anonim 

válasza:

válasza:Igen. Az év elején. Mindig teljes évre érvényes
9/13 anonim 

válasza:

válasza:8 aska ne privátozz senkit nem érdekel
10/13 anonim 

válasza:

válasza:? Én senkinek nem írtam privatot, válaszolni se szoktam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!