Felvételivel kapcsolatos irigység a szülők között?
A mi ovinkból többen pályáztak egy iskolába. Többen évek óta tervezték, meg oda járt a tesó is, stb. A vége az lett, hogy csak minket vettek fel a 8 jelentkező gyerekből. Onnantól kezdve ki vagyunk közösítve, illetve azt az iskolát minden rossznak elmondják és örülnek is, hogy nem vették fel őket. Ránk kigyót-békát kiabálnak, a gyereket nem hívják meg sehova, születésnapra sem. Mi nem mondtunk semmit, nem dicsekedtünk, nem dörgöltük az orruk alá.
Máshol is van ilyen? Elég elkeserítő ez a kétszínűség.

válasza:Lehet jól jártatok...
Nálunk az van hogy van egy helyi suli de megvan a lakókörnyezetben az
"elit" aki nem hajlandó körzetes iskolába íratni a gyerekeit mert rákiabálja hogy az xar. Inkább utazik gyerekekkel naponta 1-1,5 órát és haza is ugyanennyit. Pedig utánna megbeszélik hogy a Piroska lánya meg a Mari fia ugyanazt tanulják hiába járnak két külön suliba. A körzetes 10 perc lenne gyalog de be se teszik a lábukat oda csak véleménye van róla aki meg odaviszi a gyerekét az hülye. A gyereknek tiszta játékidő az a napi 3 óra amit Ő elutazgat. Még az étel amit kap a másikban is ugyanaz mint a helyi.
Erre mit lehet mondani?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:5
A ketszinuseg azt jelenti, mást mond, mint amit gondol. Ha a maradék 7 gyerek szülője ezt az iskolát istenitette eddig, most meg xarozza, akkor ez bizony egyértelműen ketszinuseg. Az iskola nem változott, az ő érzéseiket se változtak, csak a tény, hogy az ő gyerekeiket nem vették fel mondatja ezt velük.
Van még kerdesed?

válasza:6, és itt ki mond mást?
Pont azt mondják nekik, amit gondolnak, kiközösítik őket. Kétszínűség az lenne, ha nekik nyalnának, a hátuk mögött meg rosszat mondanak. :D

válasza:7
"Többen évek óta tervezték, meg oda járt a tesó is, stb" - Jó iskola
"...illetve azt az iskolát minden rossznak elmondják és örülnek is, hogy nem vették fel őket" -Rossz iskola.
Az iskolát még mindig jónak tartják, de rosszat mondanak róla = kétszínűség

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lassan 1 éve várjuk már a + tesztet. Fél év után voltunk kivizsgáláson, a legjobb szakemberekkel beszéltünk, egyikünknél sem találtak problémát. Én már a külföldi lombikra várok, vagyis arra, hogy a párom is áment mondjon rá... Ő azt mondja, legyünk türelemmel és...
Nekem nagyon tetszik a Vilma név pl. Abból tuti nem lesz sehol másik. Simán adnám a gyerekemnek. Erre benyögi egy ismerősöm, hogy honnan tudom? Miért ugyan mennyi már az esélye? Keresztanyám Hilda volt, 47ben született, egész életében egyedül volt az...
Testvérem kislányáról lenne szó, aki 4 éves lesz idén. Amikor megkér a kislány, hogy játszunk kiborítja az összes játékát. Kezembe ad egy játékot és amikor én egy másik játékhoz nyúlok vagy a kezembe veszem egyből kikapja a kezemből. És ez nagyon sok mindennel így...
Van egy diplomám, de sajnos nem piacképes, így szeretném képezni magam. Lányom 5 hónapos. Sógornőm a fejemhez vágta, azért akarok tanulni, mert nem akarok a picurral foglalkozni. Sok időt elvesz a tanulás a mindennapokból (ahogy ő fogalmazott, addig se kell a gyerek...
Kitettem egy képet tegnapelőtt storyba, amelyen a legjobb barátnőm tartja a babámat. A képen látszik, hogy vacsorázni vagyunk és, hogy már késő este van (10 óra volt). Volt egy ismerősöm, aki megjegyzést tett erre ma, amikor találkoztunk. Ez miért akkora probléma?...
Sziasztok én a nagytesó vagyok 18 éves és olyan problémám van,hogy úgy piszkálják az ovodában, hogy szeműveges disznó holott egyáltalán nem duci kislány, és most kérlek tegyük azt félre, hogy szülővel kell beszélni meg ilyesmi az én gyönyörű kishugom egy kislány sem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!