Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Melyik a fontosabb?

Melyik a fontosabb?

Figyelt kérdés
Ortopédiára fél éve várunk a vizsgálatra amire az időpont pont az ágazati vizsga napján van. Ha lemondom lehet várunk októberig. Akinek szakmát tanul a gyereke ott van pót ágazati? Nálunk erről semmi tájékoztatás nincs.
ápr. 21. 12:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
A vizsga. Ortopediara meg vagy elvinnem mashova (egeszsegablakban pl nincs idopont?) vagy vinnem maganba.
ápr. 21. 12:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Időben is pont ugyanakkorra esik? ágazati ált. reggel kezdődik délre vége. Ha meg négyre szól a beutaló hát megkérném az ofőt hogy vegyék előre.
ápr. 21. 12:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én az ofőt kérdezném a pótvizsgáról, orvosi igazolással kell, hogy legyen, és a jelen rendszerben valszeg a vizsgát hamarabb tudod pótolni, mint az orvosi időpontot... -_- De kérdezd meg az ortopédiát is, hátha van korábbi időpontjuk is így, hogy már benne vagy a rendszerükben.
ápr. 21. 13:03
 4/15 babyboom567 ***** válasza:
64%
Vagy el is cserélheted helyi csoportban az időpontodat, lehet valaki pont örülni is fog neki.
ápr. 21. 13:37
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

A vizsga sokkal előrébbvaló.

Ha sürgős ok miatt kell az ortopédiai vizsgálat, akkor el kell vinni magánrendelésre. Nem egy megfizethetetlen kategória.

ápr. 21. 13:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
felhívod a rendelőt, hogy cseréljék meg az időpontot egy másnapi beteggel, ennyi.
ápr. 21. 14:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Evidensen a vizsga.
ápr. 21. 17:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Állandó ízületi fájdalmai vannak a gyerekorvos addig fájdalom csillapitok szedését ajánlotta meg krémeket de az se hatékony. A vizsga pedig nem lesz meg reggel hamarjában. Megkérdeztem az osztályfőnökot. Annyit mondott előre nem tudja mennyi hiányzó gyerek lesz, de a vizsga bizottságot nem lehet ugraltatni.
ápr. 21. 17:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a vizsga. Orvoshoz máskor is mehet, de ha a vizsgán megbukik, annak nyoma marad.
ápr. 21. 18:19
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha allando fájdalmai vannak, akkor épeszű szülő nem vár fél évet a vizsgálatra, hanem par nap után elviszi maganorvoshoz.
ápr. 21. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi a fontosabb egy párkapcsolatban? Hétköznapi dolgok vagy az érzelmi dolgok

Harmonikus tud e lenni egy kapcsolat ha a hétköznapi dolgok rendben vannak de az érzelmi szerelmi dolgok nem!

Tehetség vs Kitartás ? Melyik fontosabb ahhoz hogy profi sportoló legyen valakiből ? Kosárlabda - Labdarúgás

Nagyon sok oldalon , és embertől hallom , hogyha valaki nem kezd már el fiatal korában 6-7-8 évesen pl . Focizni vagy Kosárlabdázni akkor nem lehet már profi 18-20 évesen már túl késő . Szóval én vagyok csak olyan naiv aki úgy gondolja bármi elérhető az életben...

Lányok! Milyen pasik jönnek be nektek? Melyik fontosabb a külső vagy a belső? Hogy jelzitek felé?

16 év körúli lányok véleményét várom, de bármilyen korosztály válaszát szívesen elfogadom. Kérlek titeket tüntessétek fel a válasz végén a a nemet és a kort. Pl:23/F

Ház vásárlásnál kinek mennyire számít ,hogy hol (melyik faluban) van a ház ? Melyik fontosabb a ház minősége, ára vagy az elgondolt helység, vagy város?

Találtam az interneten egy nagyon szép ,aránylag fiatal, nagyon jó áron lévő ingatlant viszont nem ott ahol én eddig kerestem kb. 30 km-rel messzebb. Ebben az esetben mi az ésszerű döntés?

Fedélzeti kamera esetében a felbontást vagy a képkockaszámot kellene előnyben részesítenem?

(720p-120fps|1080p-60fps|1440p-30fps) Melyik lenne fontosabb szempont egy baleset elemzésénél?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!