Melyik a fontosabb?

válasza:10, oké, de ha magánba viszi, ott nem adnak államiba pl rtg-beutálót, az az orvos, aki magánban látta, nem operálhatja az államiban utána... azért ez is szempont sajnos.
De továbbra sem értem, miért nem opció felhívni a rendelőt, mi simán módosítjuk egy-két nappal, mindig találunk olyan beteget, akivel lehet cserélni.

válasza:11
De legalább előrébb van egy vizsgalattal és tudja, mi baja a gyereknek

válasza:Vizsga fontosabb.
Van, ahol nem adnak pót időpontot, csak azoknak, akik megbuktak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Harmonikus tud e lenni egy kapcsolat ha a hétköznapi dolgok rendben vannak de az érzelmi szerelmi dolgok nem!
Nagyon sok oldalon , és embertől hallom , hogyha valaki nem kezd már el fiatal korában 6-7-8 évesen pl . Focizni vagy Kosárlabdázni akkor nem lehet már profi 18-20 évesen már túl késő . Szóval én vagyok csak olyan naiv aki úgy gondolja bármi elérhető az életben...
16 év körúli lányok véleményét várom, de bármilyen korosztály válaszát szívesen elfogadom. Kérlek titeket tüntessétek fel a válasz végén a a nemet és a kort. Pl:23/F
Találtam az interneten egy nagyon szép ,aránylag fiatal, nagyon jó áron lévő ingatlant viszont nem ott ahol én eddig kerestem kb. 30 km-rel messzebb. Ebben az esetben mi az ésszerű döntés?
(720p-120fps|1080p-60fps|1440p-30fps) Melyik lenne fontosabb szempont egy baleset elemzésénél?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!