Megteheti az osztályfőnök, hogy nem szervez osztálykirándulást általános iskola 5. osztályában?

válasza:

válasza:

válasza:Igen megteheti abban a formában ahogy az első válaszoló írta. És miért is vinné bárhova őket ha teszem a 25 gyerekből 16 neveletlen, saját és mások épségét veszélyeztető suttyó?!
Talán a kedves tanárnő menjen börtönbe és hagyja magára a családját, ha valami történik a gyerekekkel, mert azok esetleg nem fogadnak szót neki? :)
És igen ilyenkor nyilván a maradék 8 normális gyerek szívja meg, ha a te gyereked is ide tartozik akkor fogd meg te és vidd el te programra a barátaival. Hidd el mindenki jobban jár.
Ezek már ötödikes gyerekek, nem olyan kicsik, kene már legyen önkontrolljuk.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ideális a mi korosztályunk számára?
Még a múltkor írt itt valaki olyat, hogy osztálykiránduláson az ofő elnézte a címet, rossz helyre mentek, és nem is lehetett meggyőzni, hogy nem oda kellett volna menni. Bementek valami használaton kívül, bezárt szállóba, ahol még világítás sem volt, az udvaron meg...
Már a múlt nekünk, de eszembe jutott, és kíváncsi vagyok az okokra. Női osztályfőnökünk volt (30-35 éves), és mindig úgy választottunk ki a kísérőtanárt, hogy megszavaztuk az osztály, strigulázás - aki a legtöbb szavazatot kapja módszerrel. Egyik alkalommal a földrajz...
Nem szeretnèm részletezni, hogy mièrt nem megyek. Anya sem engedne el, de nem is akarok menni. Szerdán lesz az osztàlykiràndulàs, nem tudom ki megy ès ki nem megy. Anyának szerintem le kell igazolni a napot. És mit ìrjon az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!