Megteheti az osztályfőnök, hogy nem szervez osztálykirándulást általános iskola 5. osztályában?

válasza:

válasza:A ferjem is tanar. 9.o.-a van,egy naposra mennek az allatkertbe es igaza van. En se mennek ottalvosra veluk,ha nekem kene menni ennyi gyerekkel.
A lanyom 12 eves,6.o.de nem fogom engedni ottalvosra, mert idiotak a fiuk es megbizhatatlanok. Valaki mar 5.ota dohanyzik es hell-t iszik es rendorsegi ugye van rongalas miatt. Balatoni taborba sem merem,olyanok a mai lanyok,fiuk. Sajnos ez van.

válasza:Nálunk van egy tanár a suliban, akinél az a szabály, hogy akinek hármas vagy rosszabb a magatartása, az nem megy programra az osztállyal, hanem ott marad a suliban ügyeletben.
Tök jó ötlet.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ideális a mi korosztályunk számára?
Még a múltkor írt itt valaki olyat, hogy osztálykiránduláson az ofő elnézte a címet, rossz helyre mentek, és nem is lehetett meggyőzni, hogy nem oda kellett volna menni. Bementek valami használaton kívül, bezárt szállóba, ahol még világítás sem volt, az udvaron meg...
Már a múlt nekünk, de eszembe jutott, és kíváncsi vagyok az okokra. Női osztályfőnökünk volt (30-35 éves), és mindig úgy választottunk ki a kísérőtanárt, hogy megszavaztuk az osztály, strigulázás - aki a legtöbb szavazatot kapja módszerrel. Egyik alkalommal a földrajz...
Nem szeretnèm részletezni, hogy mièrt nem megyek. Anya sem engedne el, de nem is akarok menni. Szerdán lesz az osztàlykiràndulàs, nem tudom ki megy ès ki nem megy. Anyának szerintem le kell igazolni a napot. És mit ìrjon az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!