Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Megteheti az osztályfőnök,...

Megteheti az osztályfőnök, hogy nem szervez osztálykirándulást általános iskola 5. osztályában?

Figyelt kérdés
Azzal indokolja, hogy rossz a magatartásuk, nem vállal felelősséget ha bármi történne.
ápr. 25. 13:57
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban ha online térbe is kikerül valami, akkor a tanárt sok száz/ezer ember fogja meglincselni.
ápr. 26. 09:25
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

A ferjem is tanar. 9.o.-a van,egy naposra mennek az allatkertbe es igaza van. En se mennek ottalvosra veluk,ha nekem kene menni ennyi gyerekkel.

A lanyom 12 eves,6.o.de nem fogom engedni ottalvosra, mert idiotak a fiuk es megbizhatatlanok. Valaki mar 5.ota dohanyzik es hell-t iszik es rendorsegi ugye van rongalas miatt. Balatoni taborba sem merem,olyanok a mai lanyok,fiuk. Sajnos ez van.

ápr. 26. 15:54
 23/36 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk van egy tanár a suliban, akinél az a szabály, hogy akinek hármas vagy rosszabb a magatartása, az nem megy programra az osztállyal, hanem ott marad a suliban ügyeletben.

Tök jó ötlet.

ápr. 26. 18:20
 24/36 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is. Menő hely lehet, ahol hármas magatartást is adnak, és még a tanker sem ba-ogat miatta. :D De az még jobb, ha csak otthon maradnak kirándulás helyett.
ápr. 26. 20:02
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
20, én zöldet adtam, de kiegészíteném, nem csak az a problémás aki káromkodva üvölt. Az is akinek egyszerű instrukciókat nehéz követni, nem érti meg vagy nem emlékszik rá, hogy mit nem teszünk, hol a gyülekező, stb.
ápr. 26. 23:50
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy felnőtteknek is nagyon nehéz kirándulást levezényelni, mármint ott ahol nem gyerekeket viszel hanem felnőtteket. Hiába mondod hogy a gyülekezőre oda-vissza jeggyel érkezzenek, lekésik a gyülekezőt, odaesnek a vonat indulása előtt kicsivel és beállnak a kígyózó sor végére a pénztárnál, hogy nincs jegyük, ugyanúgy visszaúton rájuk kell várni hogy jegyet vegyenek, amit szintén az utolsó pillanatban tesznek meg, felnőttek is tudnak elkóborolni a kirándulás alatt, 5 percenként 20 perces pisiszünetet tartani, bemenni még plusz helyekre amikor már nincs idő.
ápr. 26. 23:56
 27/36 A kérdező kommentje:
Nem több napos kirándulásról van szó, hanem egy naposat sem vállal be az osztállyal. Sajnos a fele osztály szó szerint kezelhetetlen, hiába jó tanulók de nem tudnak viselkedni.
ápr. 28. 16:03
 28/36 anonim ***** válasza:
És csodálkozol?
ápr. 28. 18:12
 29/36 anonim ***** válasza:
Kérdező te börtönbe mennél bárki neveletlen hülye gyereke miatt? Mert szerintem teljesen érthető, hogy nem kockáztat.
ápr. 28. 19:46
 30/36 anonim ***** válasza:
A tanát bemegy a böribe, a családján meg leverik. :) Kezdve azzal, hogy rájuk gyújtják a házukat.
ápr. 28. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Történt már olyan, hogy osztálykirándulás balhéba, vagy botrányba fulladt a pedagógus figyelmetlensége/tájékozatlansága okán?

Még a múltkor írt itt valaki olyat, hogy osztálykiránduláson az ofő elnézte a címet, rossz helyre mentek, és nem is lehetett meggyőzni, hogy nem oda kellett volna menni. Bementek valami használaton kívül, bezárt szállóba, ahol még világítás sem volt, az udvaron meg...

Női tanár miért nem szívesen megy férfi tanárral osztálykirándulni?

Már a múlt nekünk, de eszembe jutott, és kíváncsi vagyok az okokra. Női osztályfőnökünk volt (30-35 éves), és mindig úgy választottunk ki a kísérőtanárt, hogy megszavaztuk az osztály, strigulázás - aki a legtöbb szavazatot kapja módszerrel. Egyik alkalommal a földrajz...

Szülők, kamaszok! Mit mondjak az osztályfőnöknek hogy miért nem megyek osztálykirándulásra?

Nem szeretnèm részletezni, hogy mièrt nem megyek. Anya sem engedne el, de nem is akarok menni. Szerdán lesz az osztàlykiràndulàs, nem tudom ki megy ès ki nem megy. Anyának szerintem le kell igazolni a napot. És mit ìrjon az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!