Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szerintetek mikor kapunk...

Szerintetek mikor kapunk beiratkozással kapcsolatban email-t?

Figyelt kérdés
Tavaly csúszott hónapokat is a szakmai oktatás, nem is tudtam becsatlakozni. Remélem idén nem lesz februári beiratkozás..

szept. 1. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
88%
Nekem tegnap volt DSZC-ben (Keri) az első napom, a beíratkozási email-t augusztus utolsó hetében megkaptuk.
szept. 2. 02:39
 2/2 anonim ***** válasza:
hello,én nem értek hozzá,de szerintem telefonálj be nekik akkor kérdező ♥
szept. 2. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Kockázatos középsulis beiratkozás napján megigényelni az okmányirodában a diákot?

Vagy semmi összefüggés, kapunk egy igazolast azonnal és visszük beiratkozni?

SOTE -n meddig van a beiratkozás / bejelentkezési határidő?

A TO szerint csak azután fogják visszaigazolni az adataink a FIR felé, és csak ezt követően kapunk diákhitel 1-et, vagy van aki már megkapta és SOTE-s?

Ha azt írták, a hét elején kapunk levélben tájékoztatást, de ma nem jött semmi, írjak az egyetemnek?

Nekem a szerda már a hét közepe, múlt csütörtökön azt írták a HÖKös Facebook oldalon, hogy hét elején érkezik a levél, de semmit nem kaptam ma sem.

Hogyan zajlik a koleszba jelentkezés folyamata az egyetemen (Semmelweis)? Kapunk róla levelet, amiben ezt, illetve beiratkozás időpontját stb leírják?

Elnézést,de erről nem tudok sokat,persze most próbálok itt neten is utána nézni,csak hátha van aki ebben a témában már tapasztaltabb:) Annyit tudok,hogy a kollégiumba augusztus 10-ig kell jelentkezni,de semmilyen tájékoztatót nem kaptam még...Meg a gólyatáborról sem.

Hallgatói azonosítót ugye a beiratkozás után kapunk az iskolától?

Most fogok levelezőn elkezdeni egy fősulit, s bejelentkezési lapon üres a hallgatói azonosító rablika. Azt írja a tájékoztató, hogy az iskola generálja, az etr-ben viszont mikor belépek személyes adatoknál ez a hallgatói azonosító ki van húzva. Nek igénylő lapot most...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!