Szerintetek mikor kapunk beiratkozással kapcsolatban email-t?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy semmi összefüggés, kapunk egy igazolast azonnal és visszük beiratkozni?
A TO szerint csak azután fogják visszaigazolni az adataink a FIR felé, és csak ezt követően kapunk diákhitel 1-et, vagy van aki már megkapta és SOTE-s?
Nekem a szerda már a hét közepe, múlt csütörtökön azt írták a HÖKös Facebook oldalon, hogy hét elején érkezik a levél, de semmit nem kaptam ma sem.
Elnézést,de erről nem tudok sokat,persze most próbálok itt neten is utána nézni,csak hátha van aki ebben a témában már tapasztaltabb:) Annyit tudok,hogy a kollégiumba augusztus 10-ig kell jelentkezni,de semmilyen tájékoztatót nem kaptam még...Meg a gólyatáborról sem.
Most fogok levelezőn elkezdeni egy fősulit, s bejelentkezési lapon üres a hallgatói azonosító rablika. Azt írja a tájékoztató, hogy az iskola generálja, az etr-ben viszont mikor belépek személyes adatoknál ez a hallgatói azonosító ki van húzva. Nek igénylő lapot most...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!