Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hol kell aláírni a papír...

Hol kell aláírni a papír alapú Általános iskolai bizonyítványt?

Figyelt kérdés

szept. 2. 11:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Kinek?
szept. 2. 16:49
 2/15 anonim ***** válasza:
20%
Az iskolában. Miért, hol kéne, a kocsmába???
szept. 2. 17:28
 3/15 anonim ***** válasza:
22%

hö? hát azt majd a tanár, akitől kapod, aláírja, meg lepecsételi neked, ha kell.

szülőnek+gyereknek nem kell aláírniuk rajta semmit.

szept. 2. 18:29
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
*mármint a szabvány szerint jár el a kitöltő tanár, aszerint, ahogy ki kell néznie egy bizonyítványnak. neked már nem kell kitöltened rajta semmit, az osztályfőnök, akire meg rá lett bízva, ő meg föl lett rá készítve, hogy mit mivel kell kitölteni, neked már nem aláírni/kitölteni rajta semmit.
szept. 2. 18:33
 5/15 anonim ***** válasza:
53%

* neked már nem aláírni/kitölteni rajta semmit.

helyett:

neked már NEM KELL aláírni/kitölteni rajta semmit.

♥ ♥ ♥

Az úgy egy kész okmány.

szept. 2. 18:34
 6/15 A kérdező kommentje:

Most küldi vissza több szülőnek, köztük nekem is, hogy a SZÜLŐ írja alá. Másik szülő sem tudja. Messenger csoportunkba nem kaptunk választ rá.

Új iskola, régibe nem kellett. A bizonyítvány pótlapot alá kellett írni, de ez nem pótlap.

szept. 2. 20:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem is elém tették kinyitva és rámutattak hogy hol írjam alá.
szept. 2. 20:18
 8/15 A kérdező kommentje:

És hol írtad alá kedves 7-es???

Nekünk nincs jelzés, semmi...és tavaly nem kellett...

szept. 2. 20:38
 9/15 anonim ***** válasza:

ööö,én nemtom,de az nem jó, ha a tanárnak te mint szülő adod a kezébe?és akkor látta hogy láttad, nem kell aláírni.

mert akkor ez erre vonatkozik,hogy a szülő meg a tanár közötti kommunikáció. Hogy ő ha ránéz csak, akkor is tudja, hogy szülőként LÁTTAD. :)

Amúgy szerintem te megmondhatod,meg is beszélheted a tanárral, hogy te nem írod alá.

+Ha nincs benne külön pöttyözés a szülő aláírásának, vagy egy vonal, akkor az nem véletlenül van, hogy eleve úgy néz ki a nyomtatvány, hogy nincs neki kihagyva hely.

Meg pl ezt majd a munkáltatónak kell odaadni. Ő meg örül szerintem ha nincsenek összefirkálva random, ,,levegőbe' lógó " aláírásokkal, de lehet annyira nem is érdekli,ha van ott,ha nem. de lehet az is pl,hogy zavarná inkább mint nem. nemtom. 3.4.5.vok

szept. 2. 23:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy van, mint általában, akkor nem tudod a tanár kezébe adni, mert nem látod. A szülő nem mehet be a suliba. A gyerekkel kellene visszaküldeni.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy hol írtam alá, mert úgy tették kinyitva elém és rámutattak, hogy ott. A lap alján volt az aláírásra szánt vonal, mit tudom én gondviselő vagy szülő/gondviselő vagy mi volt alá feltüntetve. De gondolom ha lenne ilyen a tiéteken, akkor látnád. Amúgy nekünk nem is adták haza, bent nézhettük meg a keményfedeleset és alá kellett írni. Hazavivősnek csak kinyomtatták a Krétásat.

szept. 3. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Megszűnik a papír alapú bizonyítvány. Ez a létező összes bizonyítvány típust érinti?

Tehát például az érettségit, szakmai/tanfolyamos bizonyítványokat, aztán majd a diplomákat is? Remélem, hogy ezeket nem, és megmaradnak papír alapon.

Már nem kapnak papír alapú bizonyítványt a sulisok?

Most irt az iskola titkár, hogy az elsős fiam már csak online, a krétán belül fog elektronikus úton év végi bizonyítványt kapni. Papír alapút nem. Ha szeretnénk, igényelhetünk papir alapú "disz példányt". Ez az a bizi könyv lehet, mint ami anno nekünk volt?

Milyen felnőtt tanfolyamok adnak ilyen bizonyítványt?

Kék színű, keményfedeles bizonyítványra gondolok, és olyan felnőtt tanfolyamokra, amik szakmát, vagy szakképesítést adnak. Pl. a vízszerelő, segédápoló kap ilyen bizonyítványt?

Milyen angol nyelvű, nemzetközileg elfogadott bizonyítványok vannak, amiket online megtudok szerezni?

A diplomám mellé keresek kiegészítőnek papírokat. Bármilyen terület érdekel Köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!