Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nekem van egy kamasz 13 éves...

Nekem van egy kamasz 13 éves elmúlt már a Fiam. Megismertem valakit akit nagyon szeretek. Neki van egy 6 éves kisfia és egy 9 éves lánya akik szeretnek engem. De a Fiam nem tudja elfogadni az ő gyerekeit? Mit teehetnék?

Figyelt kérdés
Kérlek, adjatok tanácsot, segítséget. Nagyon nehéz így. A Fiam kamaszodik. Nem szereti ha a 6 éves kisfiú bemegy a szobájába. Nem élünk együtt, egyelőre még friss mindenkinek a szituáció. De mit tegyek. Annyira nehéz. Nem akarom ez miatt elveszíteni a párom. Sokáig egyedül voltam, becsaptak. Végre lehetne egy rendes kapcsolatom, de nem gondoltam ilyen nehéz lesz. Fog a fiam változni? Új még a helyzet nagyon. Nem tudok neki parancsolni és én szégyellem magam a viselkedése miatt. Köszönöm, ha elolvastad és a válaszoddal segítesz valamelyest.
ápr. 30. 00:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Senki sem beszél itt arról hogy élete végéig maradjon egyedül, csak várja meg amíg a gyerek felnő vagy meggondolja magát. :D gyereknevekés áldozatok nélkül nem kivitelezhető
máj. 2. 08:51
 22/36 anonim ***** válasza:
Vagy ne élete végéig, hanem amíg a gyerek felnő, önálló életet kezd. Ja, hogy akkor anyának már nem lesznek olyan lehetőségei? Így járt 🤷🏻‍♀️
máj. 2. 08:55
 23/36 anonim ***** válasza:
Van most pasija… 5-6 év párkapcsolat nem sok.
máj. 2. 08:57
 24/36 anonim ***** válasza:
21, 22 volt már kapcsolatotok amúgy? Teljesen logikus elvárás amúgy, hogy ha egy gyerekes anyuka megismerkedik egy jóképű, normális féfival, akinek még esetleg van egzisztenciája is, ne álljon szóba vele vagy mondja meg hogy bocs, majd 5 év múlva… Maximum az reális elvárás lehet, hogy várjanak az összeköltözéssel amíg a gyerek nem lesz erre nyitottabb
máj. 2. 11:56
 25/36 anonim ***** válasza:
#22 vagyok, ezek szerint nem volt érezhető az irónia... Én sem értek egyet azzal, hogy 'Ödönkére' tekintettel anya maradjon egyedül az ő kirepüléséig. Az évek hamar elszállnak, a jó lehetőségek meg még inkább, egy nő esetén különösen. Aztán a vége tényleg az lesz, hogy lehet egész életében egyedül vagy valami szar kapcsolatban, mert már csak olyat sikerült találni. De 'Ödike' kis lelke meg lett kímélve, hurrá... Anya lelke, boldogsága már kit érdekel, ha szült, viselje a következményeit...
máj. 2. 12:05
 26/36 anonim ***** válasza:
61%

#25 na ez az önzőség, amivel a legtöbb gyereket leszült nő rendelkezik. Szándékosan nem az anya szót használtam.

Létrehoz egy gyereket, aztán lesz.rja. és ezt még követendő példaként hozza fel :D

Sz.rjunk Ödönke életére, végül is az én boldogságom a legfontosabb, nem azért ellettem le egy gyereket, hogy aztán figyeljek rá. Gondolják ezek.

Aztán ezek sírnak a legjobban, ha Ödönke aztán lesz rja őket és inkabb öregotthonba adja őket.

Igen, szülni kell, mert kötelező, de aztán nehogy már foglalkozzak is a gyerekkel, há' milyen dolog ez?

Szánalom 😂

máj. 2. 13:14
 27/36 anonim ***** válasza:
60%
26 neked komoly gyerekkori traumáid lehetnek. Szerinted az a nő akinek van új kapcsolata már nem is lehet jó anya és lesz*rja a gyereket?
máj. 2. 13:46
 28/36 anonim ***** válasza:
61%

#27 ne forgasd már ki a szavaimat 🤦

Jézusgyerele...

Legyen új parkapcsolata. Csak ne olyannal, akit a gyereke nem tud elviselni és ráadásul utána ne a phasz pártját fogja mindenben, hanem a saját gyerekét. Értesse meg vele, hogy itt van ez a férfi, de attól még ugyanúgy szereti őt.

Tudom, hogy ez nektek nehéz lenne, de a gyerekeket komolyan kell venni és igen, a lelküket is taplálni kell. Mert van nekik, még ha nektek nincs is.

És azt felhozni, hogy komoly traumáim lehetnek... Igen, azok vannak, legelső kommentben, amit egyből le is pontoztatok, leírtam (az okat nem tudom, de gondolom azért, mert szerintetek mindenben a szülőnek van igaza és kikéritek magatoknak, ha egy ember arról mesél, egy ANYA mit rontott el, mert szerintetek ő szent és sérthetetlen).

Annyiban örülök, hogy ez a trauma megtörtént, hogy egyből átlátom az ilyen helyzeteket. Azért se lesz gyerekem, mert nem akarok olyan lenni mint ti, meg a kérdező. Inkább megvédem attól az önzőségtől.

máj. 2. 15:15
 29/36 anonim ***** válasza:
76%
Azt amúgy olvastad, hogy nem az új párral van baja a gyereknek, hanem az ő gyerekeivel??
máj. 2. 16:04
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is utáltam a mostohaanyám két kölykét, pontosan azért, mert pl a privát szfrát nem ismerték.

Nem szereti ha a 6 éves kisfiú bemegy a szobájába. - és a fiad még nem üvöltötte le a fejét, amiért a gyerek bemegy a szobájába? Mert ez a pont nálam az elsp ilyennél elérkezett.

Persze, azért is én kaptam, ne bántsam őt - nem a kis tetű, akinek rhadtul semmi keresnivalója a szobámban.

máj. 2. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!