Nekem van egy kamasz 13 éves elmúlt már a Fiam. Megismertem valakit akit nagyon szeretek. Neki van egy 6 éves kisfia és egy 9 éves lánya akik szeretnek engem. De a Fiam nem tudja elfogadni az ő gyerekeit? Mit teehetnék?

#25 na ez az önzőség, amivel a legtöbb gyereket leszült nő rendelkezik. Szándékosan nem az anya szót használtam.
Létrehoz egy gyereket, aztán lesz.rja. és ezt még követendő példaként hozza fel :D
Sz.rjunk Ödönke életére, végül is az én boldogságom a legfontosabb, nem azért ellettem le egy gyereket, hogy aztán figyeljek rá. Gondolják ezek.
Aztán ezek sírnak a legjobban, ha Ödönke aztán lesz rja őket és inkabb öregotthonba adja őket.
Igen, szülni kell, mert kötelező, de aztán nehogy már foglalkozzak is a gyerekkel, há' milyen dolog ez?
Szánalom 😂

#27 ne forgasd már ki a szavaimat 🤦
Jézusgyerele...
Legyen új parkapcsolata. Csak ne olyannal, akit a gyereke nem tud elviselni és ráadásul utána ne a phasz pártját fogja mindenben, hanem a saját gyerekét. Értesse meg vele, hogy itt van ez a férfi, de attól még ugyanúgy szereti őt.
Tudom, hogy ez nektek nehéz lenne, de a gyerekeket komolyan kell venni és igen, a lelküket is taplálni kell. Mert van nekik, még ha nektek nincs is.
És azt felhozni, hogy komoly traumáim lehetnek... Igen, azok vannak, legelső kommentben, amit egyből le is pontoztatok, leírtam (az okat nem tudom, de gondolom azért, mert szerintetek mindenben a szülőnek van igaza és kikéritek magatoknak, ha egy ember arról mesél, egy ANYA mit rontott el, mert szerintetek ő szent és sérthetetlen).
Annyiban örülök, hogy ez a trauma megtörtént, hogy egyből átlátom az ilyen helyzeteket. Azért se lesz gyerekem, mert nem akarok olyan lenni mint ti, meg a kérdező. Inkább megvédem attól az önzőségtől.

Én is utáltam a mostohaanyám két kölykét, pontosan azért, mert pl a privát szfrát nem ismerték.
Nem szereti ha a 6 éves kisfiú bemegy a szobájába. - és a fiad még nem üvöltötte le a fejét, amiért a gyerek bemegy a szobájába? Mert ez a pont nálam az elsp ilyennél elérkezett.
Persze, azért is én kaptam, ne bántsam őt - nem a kis tetű, akinek rhadtul semmi keresnivalója a szobámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!